Цукор, вода і дріжджі. Потім весь натурпродукт піде на різноманітні настоянки. Перша півлітра первачу пішла в бутлю
Канєчно, а ще дивився ось це http://discovery-fan.ru/camogon/27-samogonschiki-discovery6-seriya-proschanie-samogonschika.html
Повернувся. Прогулянкою задоволений - ніяких неприємностей не було, правда кабан втік - старий вже наздогнати не зміг. Надії на монети, капени, ордени не справдились (лишень 3 копійки 1971). А так результат - кілька кілограмів манліхеровської латуні по ПСВ і ДСВ. Серед заначки мадярів попались і біметалеві (може вдасться щось врятувати). Ну і цікава сокирка, на бруствері окопа ПСВ саморобна ножівка, ну і якийсь металевий клин (здається там була міні-каменоломня). Залишив кілька глибоких чорних сигналів - не було настрою глибоко копати (та і місце практично посеред села, хоч і на вершині гори).
Та нехай бере - от тільки відсоток у мене йде самовивозом. Так що мілості просимо ваше високобуржуйство пан Косерватор!!!
Дивлюсь оце на гуральню,дротiв забагато.Потiм доходе,що без руки електрика не обiйшлось.Треба об'єднати з коптильнею,автоматизувати процес.
В мене в дворі басейн на 8 кубів води.і ще маленький НЗ.на 640 літрів.На я ото повівся на паніку.мать старію к бісу.(Куди вже здоровіше?.ніж є)
але йти треба! чи ви хочете залишити нас усіх без розповіді про цікаві та неймовірні пригоди?! а світлину сокири можна?
Завтра буду шукати фотоапарат, бо вже кілька днів назад десь закинувся... А сокирка швидше за все саморобна (хоча зроблена дуже акуратно) - вперше бачу, щоб лезо кріпилося до обушка заклепками...