Дякую,але часу на таке потрібно трохи,а його переважно обмаль. Хіба використати від Синіх Слимачків,і об'єднати,але люди в білих халатах можуть зацікавитись.Або у погонах,що на копі знаходить і вживає.
Не переймайтеся так. Він просто не знає, що Ви на 5 років молодші. Зовсім ні. Ось, колись один писав, досить непогано: https://reibert.info/threads/adova-gat-mini-povest.282236/ Можливо, взимку у Вас буде більше часу, то і порадуєте нас якимось оповіданням.
Доброго дня будьтездорові! За бортом+29 сухо спекотно. Припхавсь з праці, зараз обід ,потім гайну десь напокопати. Сьогодні свято так що працювати то е гріх великий. А коп то майже свято, отже копати на свята то е плюс у карму. П.С. спробував першого цьогорічного вина...як то кажуть французи, божоле. Пьянке зараза.
"Єто говорю я, Саид" )( То є значно кумедніше, але не варто засмічувати тему. Там все вірно - оскільки немає спеціального закону, але правосвідомість говорить, що нар1д повинен бути беззбройним і відсоткообкладуваним, то у правовій державі застосовується саме право, а не відсутній закон.
будеш сміятись але в нас дійсно приблизно така різниця у віці, я дійсно молодший. мо не на цілих п'ять але роки на три точно. отакоєот. а ви кажете
Ну-ну.300%сплатите+...новий рік.ітоґо-штири лямпи 800 кулепхайок.о!.забув+шаблюк козацьких...на курінь шоб.а Ви думали.там-то не тут.ВІДСОТКИ АДНАКА!
я не буркочу, я за порядком наглядаю. щоб порядок завши був і все було гречно та статечно. отакоєот. а ви кажете дякуйте що канчуками ще нікого не перехристив за бешкет
На вулиці 21-ше століття,а Ви ще про канчуки 15-19 століття То кіко вам років анушвидконегайнопризнавайтесь
Почитав, цікаво написано,буду чекати 2020 року,коли його бан скінчиться Це ще якщо він сюди схоче повернутися ;-)
канчуки ніколи з моди не виходять. бо то дуже дієвий засіб щоб декому мізки на місце поставити, а таких у наш час ще більше ніж у 15 сторіччі. отакоєот. а ви кажете
Пане @консерватор , лампи: https://reibert.info/threads/2-kerosinki-i-kukuruzorushka.934021/ ТС вважає їх хламом. Просіть Похабича, можливо він погодиться за скромний % видалити тему, поки конкуренти ті предмети не побачили.