Доброго всим ранку.! Повідключаю всі телехвони тай і собі на рибалочку майну. Норму соблюдать буду обіцяю, хочби і до норми дотягнуть))
Піду на вулицю домкрат німецький перевірю,може ще функціонує....Вчора дивлюсь білий гриб біля капоніра,підійшов зрізати ,перечипився за щось,глянув а то домкрат стоїть опущений.Видно німаки шину поміняли а домкрат забули.
Доброго ранку всем , як ваши справы ? У нас до - недiля (обратите внимание в украинском языке так же как и в иврите неделя следующие 7дней начинаются в кацапское - воскресенье...) Праздничные выходные , хоть отоспаться можно...
Камерады , подскажите будь ласка , летом нашёл короб алюминиевый , от чего? Лента на 250 маслят легко укладывается... Только помыл и прошелся шкуркой , хочу услышать ваши мнения кто в теме...?! С уважением
Ой ... Даже опасаюсь предположить... Вариантов может быть много начиная с агента КГБ... И заканчивая тайным обществом "Меча и Орала"....
Вітаю! Новий рік як не дивно пройшов спокійно...тільки пару хат спалили))). Бригаду Шанель відправив на багаті села ловити журавлів у небі!
В7 доброго ранку !!! Вчора знов були на пп. Водичка трохи споганилась, але без риби не лишились ... Взагалі, то був вихід пройопів... Спочатку я попав на зграю карпів, чую, як вони стартують, усюди клуби муті, але не бачу жодного. Один вийшов, та поки я розгортав гвинтівку, він втік, падлюка, та не дав мені кіл 8 діетічного мнеса, а може й ікри теж _))) Далі трапились двойко сундуків, на 2 та 1.2 кіла, жодних шансів в них не було, поїхали з нами _))) В траві напарник бачив щуку віл на 6, втекла, а в нього потім ще ноги трусились від адреналіну хвилин 10 _))) Потім було ще багато цікавого, але й так вже не по регламентах конопаю, бо рибний день тільки .... А ні, вже сьогодні _))))) Отже, ранкова кава та до рибних справ !!!
Вітаю ! На вулиці тепло , сонячно , вітряно ! Новий Рік пройшов тихо без шуму та пилу . Вчора їздив копати : по черняхам облом , то під вечір поїхав кацапо-імперію покопати щоб пустим домів не їхати - дві полушки тіко не катькіні із конем , а ганьки іванівни і денга теж ганькина .
А трішечки середи можна, за окремі %%%? Вы рады новому дню? — Смотря на что падает. Если на воскресенье, то это обидно. А если на понедельник — ну зачем нам два понедельника? )(
Вітаю панство з рибним днем та зі святом! Спробуйте книгу написати, чи хоча б якесь оповідання. У Вас справді письменницький талант. Можна про коп, народ почитає із задоволенням. І хто це говорить? Ви не згірш мого знаєте, що написане в Конституції читається у нарадчій кімнаті нечасто.