Бгггггг! Отой "рецепт" - моя доця робила. Колись. Докі малечою була. Зараз - зхіба що хребта доламає )))
ваша дочка не правільно робила. а от я правільно роблю! та і ще ніхто не скаржився на зламаний хребет. та і взагалі ніхто не скаржився та ще раз не приходив бо я лікую хоч і дуже коштовно але якісно. бо якщоб не якісно то приходили б ще. отакоєот
там не треба хорошого, можна навіть того який тільки но отримав посвідчення адвоката, хай почитає сайт УАВЗ
Пан К херопрактикой не займайтесь,поламаєте якогось чиновника то реквізують вашу клуню з лямпами,отекоєт.
нема тіла-нема діла. свині за три дні зїдають тіло, фредки або нутрії троха повільніше але теж зїдають без сліду. де є нутрії я знаю
Тра було б запровадити "зазвичай" практику - яка є у різних там гамериках, чи гєйропах. "відпавлікоморозовив" - май знижку на податки, чи то "налом" до 50% від суми реального здобутку для Держави.
О то тоді тре на поток поставити ну там верх рад підлікувати процентів на 99 хоча у вас скіко свиней та нутрій не знайдеться)
Дякую. Разом з тим, то не виправдальний вирок, а повернення на новий розгляд першою інстанцією. Окрім того, повернули, в основному, через неконкретність обвинувачення, тобто і вашим і нашим. Призначили попереднє на 11 вересня, поки що не ясно, як там далі.
САЛОм алєйкум шановні!!! Оце нарешті дійшли руки до фоток, тому пропоную вам продовження "марлєзона" який почав пан Лаккі. Думаю, що на ніч буде якраз