Файтинг , траншейный нож примыкаемый к винтовке к98 , покажите свой или зайдите на соответствующую страницу ХО - Германия , а потом будете умничать...
шановний пане Цицень теж саме я мушу порадити вам. осьосоьїчки осьо http://raritet-salon.ru/erzac-shtyk-obr.-1898-g.-germaniya.
Вітаю панство з малою п"ятницею! Не скрізь сонячно. Оце близько 14.00 у столиці на Печерську, град як квасоля: І Вам гарного Нового року!
Наразі вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч. 1 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України. хочу нагадати що у нас в державі не існує чинного "закону про зброю" а ч. 1 ст. 263 сама по собі законом не являється так що ніякого «Незаконного поводження» не може бути в принципі, тим більше яка то нафіг зброя. Потрібен нормальний адвокат.
Такі є такі. ТУТ було про конкретні рішення судів. Звиняйте, мені то не цікаво, бо й так "маю право", однак не використовую.
тай правильно, повина хоть якась радість в буднях бути, щоб потім нежаліти. Краще зробити і жаліти, чим не зробити і жаліти.
Та не існує такого "універсального". Ото мені - копнули колись, на тренуванні ще підлітком, та щось там пошкодили. Болюче стає після носіння чогось важкого ..... А що у Вас - мені не відомо.
посилання я вже приводив вище по темі з сайту "Українська асоціація власників зброї", вони вже виграли кілька судів в держави і там на сайті приводиться лист-роз'яснення, зараз пошукаю.
в мене дуже дієвий та легкий спосіб, але дуже коштовний. тре щоб пацієнт на сході сонця ліг долі, а я своїми босими ноженятами потупцювався троха по спині. і тоді усе як рукою зніме. отакоєот. а ви кажете
Та є рішення. За сприяння адвокатів УАВЗ. В нас - не гамерика, не прецедентне право. Тому не факт - що ще по якомусь камраду буде адекватне рішення суду.