В7 доброго ранку !!! Вчора був дійсно котячий день, ні, навіть більчачій _))) Крутився як в колесі, щоб встигнути все зробити та виїхати на коп! Все зробив окрім світлогрування карася, якого обіцяв тут показати... так і лишився він в хулодильнику ночувати, де йому харашо та красіво _))) В мене нічого так і не копнулося окрім маленьких пряг по дсв (як на мене), всі були в одній ямці, фото додам потім. В комрада совок та ходячка. Отже, ранкова кава та до хфілософсьеих та маленько п'ятничних справ !!!
Вайлант 25-ка А не в вас, наче в прошлому році була халепа такого плану ?!? Той самий. ... Пан А повинен був зробити тему, як представник МІДу Б-ПКР (будньо-побутової копарської республіки)!
ото по ходу ваша проблєма Зображення для запиту трехходовой клапан для котла vaillant Більше зображень для запита трехходовой клапан для котла vaillant заклинив гад.то є їх/вайок/ хвороба.доброго дня всім!Бандерштадт+-...кучки жидівські короче.вчора влило добряче і пішло десь на Умань мать.копати зась.завтра тим більше.збираємось з комрадом rondon по гриби пройтись.мо і завтра теж.
викиньте свій календар бо він поламаний. понеділок буде взавтра. десь о 17 годині розпочнеться. отакоєот
Це що на Вас так подіяло спілкування з паном груднем,напевно особливо придбати його незаконну колекцію????
не придбати а лише узяти на зберігання з щорічним звітом. бо я добра людина і намагаюсь допомогти йому уникнути тяжкої тюрми за те що він нацист. отакоєот
Він фошизда справжнісінький,пригріла земля обетована перевертня,а хто буде переховувати його фошиздський інвентар піде як спільник і деб він не був мосади його доставлять до гізраїлю та до самого неупередженого єврейського суду
сьогодні вихідний. мо і неділя а мо і субота, але то не важливо, важливо що вихідний. а понеділок буде взавтра о 17 годині починається. тож не плутайтесь самі та не плутайте оточення.
Геть здуріли хмельницькі мєнтозаври! Якої тільки дурні не вчверять заради "показники показувати". Предмет на світлині - аж ніяк не вогнепальна зброя. (якщо світлина саме вилученого) Це зрозуміло любому, не говорячи про експертів, які будуть проводити дослідження.
Доброго дня всьому панству!День гарний,тепло,+25,на пятницю-суботу дощі,а в кого сьогодні ці дні ,то буде дощ сьогодні
Не знаю чи вистоїть вона стільки в льосі Як їхать на Погребище ростуть дерева горобини гарні, але під ними жодного паростка. Поля якоюсь карликовою кукурудзою засаджені, в лісочках звалища, копнуть ніде
колєга/15 років дре опалення/ сказав-шукай брате сервіс центр вайки.бо там мєнінгіти,настройки....сам не зробиш.в вашому секторі мають буть.інакше-ніяк.
Всё , сели за стол всех с новым годом... Порадовал себя на праздник немецким траншейником - Демаг ПМВ...
це не траншейник. це ерзац-багнет до гвинтівки мавзер зразка 1898 року який використовувався під час ПСВ.траншейник трохи інше руківя має