вітаю всіх правовірних бо все ж таки новий рік та ще і субота. сьогодні мабуть не просто шабат а великий шабат. так що сало не їжте а мені зносте. я його освящати методом надкусювання буду
Вітаю,шановні! - Куме, а що таке шампанське по-домашньому? -А ви не знаєте? Це коли чоловік смакує горілку,а дружина шипить.
А доброго дня шановні!шо то ви з самого раня змій по норах гоните?невже в всіх но отруйні змії вдома?і ніхто не має вдома такої маленької,не отруйної,лагідної змійки?)))))га?<а може і не вдома>?
Ну та!людині вже!13!та вона вже давно всі батькові теми перечитала і знає,що то друзякам презент щопятничний.а сама напевно вже вхопила татову лопату і мд<ну поки той в неті цицьки шукає> і думає,як незамітно з дому рванути на коп))))))))))
Де отей дирехтор паніки?Касіус клей (мабуть нюхає).Хто сказав.що води не буде?Я як останній лошара набрав 100 літрів води.випердоляв на 2 поверх.А вода .курва мать НЕ ЗАКІНЧУВАЛАСЬ.Теперички Він в мене купить отую воду.як кашерну.З відповідною сплатою відсотків К%.