та якби ж то електрона, то була б геть інша справа, там і забавку якусь можна було поставити щоб швидше зміна минула а так буду літери розглядати(((
Вітаю панство зі святою неділенькою! Ні щоб подякувати людям, які переймалися щоби Вам було як швидше провести час при довгій нудній зміні, клали до тих книжок різні приємні потрібні речі, а Ви плюєтеся.
Свої старі місця часто найкращі. І якщо навіть на тричі перехожене місце зайти помаленьку, неспішно, на мокру землю після дощу, то можна приємно здивуватися. Браконьєр! Йди бобра лови, він має бути жирним на осінь.
Доброго дня! За "експерта" дякую, але нумізматика для мене лише хобі і, чесно кажучи, та Ваша знахідка для мене є загадка. В профільному розділі багато людей, які зможуть допомогти і з визначенням та оцінкою тієї копійчини. Сьогодні їздив танк шукати, але поки що трапляються тільки отакі "мешти" від них:
Ви знаєте? Нічого не змінилося! Як був у місті Бар...то там один магазин для мисливців на другому поверсі серед ринку! При вході у магазин кулемет максимка стоїть))) А от при виході з ринку...молодиця раків продавала))) Два відра...в одному маленькі у другому великі! Питаю скільки за кіло? Відповідь: маленькі по 3грн а великі по 5грн))) !
Та звичайно, що та залізяка від с/г техніки. Танки в тих краях вже давно на металобрухт відтарабанили, а грубі гроші (виручку) по пропивали.
Вітаю ! Сьогодні на вулиці було сонячно і спекотно , наче в червні місяці . Це вже мать останнє тепло в цьому році , скоро вже скінчиться ця лафа і почнецься сіра , мокра і холодна осінь . На коп сьогодні не їздив , бо не міг придумати куди поїхати . Та й була приємна робота , чавив виноград на вино . На віоліті вже визначили шо то за манеТТо
А я був сьогодні у столиці, в синагого. Гешефту не було, була зустріч-дискусія з цим дядьком. Розумний і доволі цікавий співрозмовник.
Про те, буде війна чи ні, і що буде після Пуйла. Якщо цікаво, я потім дам посилання, адже її мають опублікувати у запису.
Вітаю з Неділею! Перший раз у житті в живу побачивТак загорівся Маузером...кажу напишіть у зеленці Маузер-32к! Вона ...ука написала иж-32... ...изда у ботах))). Я більше звик до нормальних кулеметів...мг-34 або мг-42)))
Обережно там! Бо можуть дати вина кошерного на пробу...потім люльку миру))) а потім за 50долярів можуть і кінчика чик-черевик....))) навіть отямитись не встигнете!
Ви знаєте, вина не пропонували. Разом з тим, поставили столи з печивом та фруктами, хоча і не обіцяли. Думаєте, заманюють?
Ахаляй Махаляй!)) Вітаю панове! ну що сказати:? одна , дуже поважна людина навчила мене потроху відчувати, де, і коли пхати) тож знов вихід і знов те що собі хотів знайти! Масончик дуже порадував, вже мій другий, але ций як новий! деньга, рупля 64 року, Катькин п,ятак. і совьети! і головне!!!!!!!!!!!!!!!!!! тоопорік! єх Федя файний хлопчик, смикає те що треба!!!