Ладно друзья Звиняйте , мне завтра вставать в 6:00 будьте мне здоровы и желаю вам лёгкой недели, не забывайте приближается Новый год (еврейский) а затем Судный День , а потом Праздник Кущей...
Добрий вечір Панству! Ця школа вже і в шабат заї...ла! Сьогодні було спортивне свято у школі))) потім я задрімав з 13 до 17 годин...а потім поїхали до Кума на дачу! Трохи через вогнище пострибали...гарно повечеряли...медовуха бомба! В місті білих авто...як собак не різаних... Обіцяв Вам фото центру...але ось тут все яскравіше видно як наші гроші по вітру пускають...
іщо нам з того? нам все єдно ані маци, ані шаблі чи багнетаякогось, та хоча б люгера-гармаша небуде. тож нам байдуже на те.отакоєот
[QUOTE="консерватор, post: 10215879, member: 172спатать піду відпочивати, мо ще і зазирну сюди а мо і ні. дивіться шоб порядок бил а нє тошо січас.[/QUOTE] Не понял , в что сейчас типа не порядок...? Я спати пойшов , хлопцы все в адеквате...
Таке , які відпочивати , а клуню хто вартувати буде , га ? Пане К% напздiли ви. Вам треба Скорiш до дому бiгти, бо в лабази Ви мрiєте залiзти. У пилюцi В танцюючому свiтлi каганця Ви з головой зануритесь у грошi І, як свиня, в них будете качатись І криками дурними кажанiв Лякать пiд стрiхою. Я помiчав за вами Уже давно цю пиздув@ту жаднiсть.
Всім доброго вечора(чі кому ночі) підняв сьогодні такого Комода а от реверс вперше попадається, що за Рома такий, хтось в куГсі? M COMMODVS ANTONINVS AVG рев: TR P VII IMP IIII COS III PP, Рома стоял слева, держа Победу и копье(Roma standing left, holding Victory and spear) RIC 26, RSC 828
даніш ойл. тік ойл - тільки це не фарби а захист плюс проявляє структуру дерева, колір перед ними можна надати морилкою, тільки бруд прибрати з дерева.
Файна копійчина,не затерта,і Коммод як живий! Всім доброго ранку,обставини змушують сьогодні в неділю відмовитись від лісового копу.
все правильно,то є харчова олія,а малювання завсім інша,я взагалі маю старі запаси,,завод художественних красок лєнінград,, Доброго ранку всьому вельмишановному панству!Був трохи відсутній,то оце читаю потихеньку,шо ви тут понашкрябували
вітаю панство. тепло сонячно, неділя. ноут таки вхопила сьогодні якась невидана до цього трясця і відтепер прийдеться на працю замість нього книжку носити. отакоєот
Доброго дня будьте здорові! За бортом +19 сухо сонячно. Зробив собі сьогодні вихидний, буду байдики бити.
так у тіліхвона ж мать інет єта музіка чи ще щось а у книзі тілько літери друкавані а їх ще побачити тре. отакоєот