давайте врешті решт визначимось хто кому рабіновіч. то ви кричите що не будете купляти і тут жеж просете подивитись тавро.
то не така, тре у крамницях для малювання брати, вона тоді ліпше застигає. забув слово правільне що з нею стає
Там свої заморочки. Теоретично, по адмінкодексу можуть конфіскувати. Разом з тим, для того, щоб визначити холодна зброя чи ні, потрібна експертиза. А по адмінправопорушенням її не проводять, бо шкурка вичинки не вартує. Замкнуте коло, стаття не працює.
Ну старим дідо я себе ще не вважаю,сьогодні за півдня прикрутив майже пятьдесят квадратів профнастилу на даху,трохи важкувато але повечеряв попив кофію,і в голові крутиться думка,чи не рвануть на нічний коп
Пан Бек... Нашёл свой старый телефон в нем мой хабар - "авиа пушка Испано-Сьюза 1938которые были на спидфайерах
Ото непогано виходило.. Тіко перестав коли на браконьєрів напоровсь , коли дроб збиває гілки та листя над головою, то зразу не до копа стає
Я свою на вулицю виставив! Другу добу лежить... Я якось на ворота парасольку нову повісив...То три роки висіла)))
Було багато різних ситуацій,але чогось всерівно тягне півночі проходить,а ще як хабарок пре то і до ранку
Трохи манеТТо відкисло . Мо хто впізнає шо то за "рубчік" ? Пане Anatol_AA Ви в нас експерт по манеТТо . На вашу думку шо то за манеТТо ?
Не прозивайтесь,я просто люблю блудить серед ночі а особливо коли повний місяць,на батарейках в ліхтарику можна зекономить