Вітаю, шановні. Сьогодні вже неділя? Гоша то короп, що всім снасті рве… хоча скріш за все то самка, хай буде Горпина. Гоша вільний))
О! Побачив, що п’ятниця і свято. Пана @Вольф з днюхою, хай щастить у всіх напрямках) Тематичні цицьки:
Іменно така не траплялась.Є підозра що держало підрізане просто.Хоча в мене в колекції є ложка з черпалом як в звичайної столової,а держало як в чайної.З клеймом завода по 1941-му.
Доброго дня всім Я вже вдома.Відпочив І нехай тих,хто не поїхав давить жаба Дякую всім причетним Прихабарився Чуєш КанЦерватор ?!! Я привіз таку лЯмпу - обсерешся від заздрощів З круговим фітілем,в сохрані і з клеймами ПиСи: бл....дь годинника забув у Опришка в схроні..... наступного разу заберу....буде повод ще припхатись... ПиСи1: зараз пакую лахи на Шумейково,через годину Гімназист заїде за мною....так що до понеділка пацики
Вітаю ! На вулиці сонячно , тепло і вітряно . Пана Вольф із Днем Народження ! Щастя , здоровля , і цінного хабаря під катушку . (і традиційна листівка )
Не перешле Бо то мені тую лЯмпу сам пан Опришок подарував Будемо з ним сидіти під грушкою,сьорбати чайок і дивитись на вогник лЯмпи
То нехай той дехто йде ..... вчити історію Я навіть здогадуюсь хто це той "дехто" То все від заздрощів
і вам шалом у кухлик. це тонкий намйок на товсті обставини, тіпа ось бачте що то і ви теж вітайте, а ті хто ближче несіть подарунки
о. це ще раз підтверджує, що ви таки прої. свій дембельський календприг. і у вас завтра що сьогодні вчора.