ASKOT1 Блін,забув - не забудьте пряги полити )))) Облізатєльно, у мене є вєрєтьнка для такіх целєй консерватор і тобі друже гутен моргена у кружачку. я завтра на праці так що буду так заздрити що в тебе аж гикавка буде а щоб не було то відкапай мені будь ласка люгера артелериста, з деревяною кобурою. а якщо не буде люгера то згоден і на мавзер к-96, але теж з кобурою. О, у кружачку, всєгда пожалуста, я якраз придбав (фото додається), можна иене привітати з покупкою. З дерев"яною не знаю, бо всі Аскот скомуніздив (для пані Ови), може з безентовою надибаю. А на крайняк фугаса притараню
Обов"язково . Аби лиш все склалося як хочеться, а то, як показує практика, чим довше збираєшся, тим гірше виходять заходи .
Пане Аскот не нада ля-ля - я ж вам казав, мені в біноклю все видноЯ бачив як ви тягли ЧОТИРИ ЗДОРОВЕННІ ЛАНТУХИ через гори додому, і з одного стирчала дерев"яна кобура. Якраз ота, що нада Пану Консерватору. А потім бачив, як Пані Ова з кабурою ходила на діскатєку.Отдайтє награблєноє в мозолістиє рукі, вам із ніх єщо кушать
Та нема в мене нічогісінькоСкільки раз казати ??? То все наклеп Я мЄжду прочІм дуже чесна і порядна людина
Вірю...Але скажіть Пані Ові, хай другий раз на діскатєку кабуру не бере, бо Консерватор почне вечорами її вислєжувать з ломакою - воно вам нада?. Хай ліпше ваш ляпсардак одіне - менше паліва буде
ти хочь сам в це віриш??????? якби ти був чесною та порядною людиною то як тільки ти одержав від мене лапсярдака з золотими погонами і такими ж ґудзиками то ти б одружився нарешті. а так нічого в тобі чесного та порядного нема. тілько один збиток для мене, бо в мене на один лапсярдак менше стало, тобто нема жодного вже, бо той був єдиний. так що висилайте мені люгера або мавзера. піду в куркуля отбирати своє!
а навіщо мені вже ті лахи? ти зносив до дірок лапсярдака а тепер назад вишлеш. ні! так не піде! висилай мені ліпше люгера артелериста з деревяною кобурою та тромелем на 32 набої.
Вітаю, шановні! Покликали мене на коп. Я поїхав. Але ніхто не сказав, що коп виявиться таким: . Довелося ударною працею все закінчити достроково, та їхати на природу. Люди в ті місця перестали заходити (далеко надто), і природа взяла своє . З балки перемістилися до старого лісу, кілометрів за 15 звідти де ростуть ось такі дощові гриби та попадаються ось такі знахідки . Загалом все прекрасно, лише занадто активний день нагадує про себе болем у м"язах, але на те чхати . А це підростаюча зміна
І Вам доброго вечора !!!!! Я теж два дня вже на копі.................... КАРТОПЛІ (((((( А підростаюча зміна то добре Я би навіть сказав прекрасно
Те, що на першому фото, на щастя вже закінчилося , хоча на боротьбу з урожаєм вдруге за десять років була мобілізована навіть дружина (треба ж було поспішати до лісу) . Лишилося в полі та в лісі .
А в мене ще не закінчилось. Залишилось ще біля хати ....надцять соток Але нічого,поборемо. А потім вже залишиться єрунда - плантація кормових буряків,плантація красних,плантація моркви і т.д. і т.п. Не буду всього перечисляти - до снігу вообщЄм )))))))))))))))
вітаю. то якщо вам важко копати тую бульбу треба було зробити як аскот роки два тому. він зробив тему та просив у форума допомогу щоб йому допомогли бульбу копати а він всім за це бАльшоє спасіба сказав. відтоді ні хто вже до нього не ходе і бульбу копати не допомагає.
так отож що відкликнулись та прийшли на допомогу. а ти їм за це бАльшоє спасіба. в мене і докази є, видео та світлини як ти експлуатуєш людей. одним словом куркуль!
А ну ж скажи хто це відкликнувся ??? Га ??? І відео сюди давай із фотками - морда твоя,кажуча неправду(м"яко сказано)
А Ви дайте оголошення, що Аскот (за наявності доказів) виплачує компенсації особам, які залучались до робіт на його городі . Всі негайно погодяться на публікацію світлин .
То є мій кулєга, але не копарь. Ми ходили по золотий корінь а заодно думав покопати, але ходило купа-купенна народа (напевно Аскотові шпійони) і попікати не получилосьНа стоянці лиш напікав 1 цент америкаковський, 45 копійок наших і гільзи по ПСВ
так от хто браконьєрствує тут! мало того що у казані щось незрозуміле замість сала або вареників, так іще і всі прягі пмвшні викопує з якимсь корінням.