беріть маленьку пляшечку горілки, маленький шматочок сала та багато вільного часу. йдете до похабича, налеваєте йому чарку та нарізаєте сальця і він розповідає. але врятуй вас пан Бог собі щось налити та зїсти. старий цього незрозуміє та може і побити а за те що вигоне з хати та в цю ж ніч спале клуню так в цім і сумніватись неможливо. тілько постійно підливаючи у чарку та підкладаючи сала можна послухати його розповідь.
так йдіть разом з батьком. йому теж цікаво послухати буде як старі люди різні буальшини розповідають. а там мо і заспіваєте усі в тьрох поки бабця Ганя вас всіх віником не почне розганяти
та чого не повірю? вірю. я сам старший за нього. але я себе відчуваю ще дуже молодин а старий він і є старий. то стан душі в нього такий. незнаю як зараз а раніш він і улітку в обрізаних валянках човгав та у кухвайці. казав що холодно йому, а в зимку так тільки на пічі і сидів там і їв, там і спав звідти і командував.
а можеш фото зробити? я виставлю фото де ти в формі ркка, а ти його в однострій вермахту передінеш?)))
так який жеж то однострій? то так. шанелку та шапочку узяв наміряти бо змерз дуже. а все через тебе. хто казав та в нас тепло, та не вдягайся ти так, та всьо за пять хвилин зробимо та підемо горілку пити. якже ж! півдня мерзли і це ще добре що я тебе непослухав та вдягнувся. після цього я завжди з собом маю есбіта та можу в любий момент кави собі зварити щоб зігрітись.
Що весело буде -це навіть не обговорюється . Якщо хтось наважиться сказати що не весело , то відразу жалійтесь Кібермайстру - він тим влаштує банний день. Або ще краще відразу Консерватору - він проведе ревізію,люстрацію, дезінфекцію і все таке. І за сусідів не забуде.