Кому , вам і вашим фішерам чи отим макрорейсерам ? Як кажуть і слава Богу що не посовітовали теє чудо техніки .
та біс його знає. знаю що той саєнка з булгахтершою таке наворотили там що і досі розібратись неможуть
тю. і чим ти знов незадоволений? гарний прибор,чутливий. ну трохаголосливий але то таке, зате не сумно,наче і один а наче і хтось порядє завжди
панство. ану швиденько допоможемо Владу78 щоб він ножичка собі отримав новенького, та було чим САЛО різати та і москаля при нагоді))) то мобільна версія. ае нормальна для ПК
У нас вже 2 добу практично без зупинки люрить,правда сьогодні Перун баняками не грюкає... Аська це мд всіх часів і народів,найпопулярніший мд ,найбільша кількість кладів ним піднята,колись мав і навіть шкодую що продав,був 2 мд в сімї.Думав що дочка на мд пошук присяде,але нема коли їй.
Та я всім задоволений , є в мене прилад з яким мені зручно і комфортно копати . Є й кращі прилади за мій але вони коштують набагато дорожче . А от декому вічно є діло до того хто чим шукає .
Ото в мене з такой мамкой , то як говорить то люди круглі очі роблять ого, ото прибор навіть розмовляє
Доброго вечора Трусанув трохи корчмуху,хорошого нічого,років з десять порпаю там медяки а вони не закінчуються,мо хто їх туди підкидає Хто підкаже шо за патрон?
Патрон калибра .351 WIN (9х35) Маркировка: "W-W .351 WIN SL". Прим: SL - Self Loading. Производитель: США, Winchester-Western (Olin), East Alton, IL Пуля: Полуоболочечная экспансивная со сферической вершинкой, оболочка томпаковая, сердечник свинец. Длина пули: 19.6мм. Диаметр ведущей части: 9мм. Вес: 11.65гр. а застосовувався він приблизно в такому
вам вони не потрібні, вони на вас образились за те що ви їх кувадликом гепати хтіли і на брухт віднести. отакоєот