тю. то в вас кухоль поряд з залишками лямпи, а я ручки не побачив та гадав що то скло. отож воно і старість)))))
Підтримаю,таке коли тільки бачу в ямці ,назад засипаю....хай лежить. А не страшно було розкручувати ту болванку,навіщо. Скляні гасові лямпи,я ще памятаю....такі.
Вітаю панство з початком тижня! ОФ більш-менш спокійний. То ББ паскудний, з підривником МД-5. А загалом так, те що на фото не потрібно зовсім. Доволі нерідко трапляються вже розкурочені, і макети коштують зовсім недорого. Ось, наприклад: https://reibert.info/threads/mmg-45-mm.807502
Вітаю панство! Вчора був непоганий дощик,трохи з градом. Місто частково перетворилось на Венецію. Багато машин хапонуло води і стало. Поїхав наподивидись,дитині силу стихії показати,а по факту ще й допоміг декому. В одному місці на об'їздній,біля річки, перелило дорогу з двох боків,дехто першу воду проскочив,став на острівцю,а назад вже теж ніяк,бо вода прибуває.Нивці по пороги подекуди доходило. Кого потягав,кому "прикурити",тай мам з дітлахами малими на "Велику землю" доправив.Чоботи у великій пригоді стали. Приїхали МЧС за годину-півтора,стали посеред води пожежкою,щоб до них не підійшли і в ОЗК навколо своєї машини бродять. Люди питають,чого нічого не робите? Немає наказу,начальство сказало приїхати і чергувати до його приїзду!!! Потім їхали наші "піротехніки",саперний підрозділ,знаю їх,бо ВОПи ім відаю.Ті зразу за справу взялись,кого куди поперетягувати,пару фур під контроль і пройшли через воду,показуючи шлях(вода почала потрохи сходити). А вже тоді з'явилось начальство,і почали волу відкачувати. А там вже і евакуатори приїхали,забирати тих,хто не може їхати. Поїхав десь пів десятої,додому вернувся по першій.
Витаю дорогеньки,я повернувся у мисто....Дощило,так шо часу копати було обмаль. Хабар-5шт по1крейцеру,трояк1800,куски металлопластики,скляна бусина вид намиста.
А ще якісь тупі попадаються,ті теж мабуть небезпечні. Гарно у вас,Венеція! Ви на форумі уаз чи офроад зареєстровні,теж колись там бував часто,коли мав бобіка.Там часто такі акції порятунку організовували. Добру справу зробили,десь зарахується!
Це тільки діти і дебіли можуть робити.А от розбирати,комусь часто адреналіну не хватає....тепер можна на схід добровольцем піти,там анденаліну аж занадто.
Вітаю ! На вулиці тепло , похмуро , вітряно , бризкає дощик. Та куди ж терці до фішерів чи отих нових турецьких металошукачів, а гарет250 ( гарет350 не далеко втік) і ше отой найкращий гарет джітіай 2500 то взагалі найкращий прилад всіх часів і народів . Радуйтесь що всі дурники та купують майнлаби та деуси і пропускають знахідки , вам більше залишеться .
Якось,чи зарахується не думалось. Люди і так намагались гроші тикнути,незалежно від результату,завів,чи так потягав. Відвикли від простої взаємовиручки. А що за сайт такий,там по регіонах? Бо вчора домога дуже згодилась би.
Всьому панству дня доброго!Погода похмура,моросить дощ,трохи підгримує десь,таки дойшов із заходу і до нас-ОСІНЬ!