Так і буде виконано . От я вчора ходив і металопластики не знайшов , а сьогодні пройшов ту місцину у поперек і знахідки металопластику . Прям дивина , як вчора не викопав ту металопластику .
Так часто буває. Ви, до речі, знову місце спалили своїми фото. Бо полів, де саме зараз стерня тієї культури що на фото з динариками, не так багато. Але я не поїду, не переживайте.
Кому треба знайде , я ж знайшов . Та і про те місце знають всі більш менш продвинуті копарі мого повіту , та і сусідніх повітів теж .
І вони точно там неодноразово ходили. А Ви прийшли, і є знахідки, зайвий раз підтверджує, що вибитих місць не буває.
Да нормальна там діскатєка,тіко ота довбня мішала.ото б її пуйлу прислать.своїм ходом,в полном тротіловом еквівалєнті.з понеділком комради!в нас дубак+12,лило як з відра.блискало.і потусувало десь на південь.ще 8 годин і по роботі
Всім доброго ранку! знов заліз у працю по самі бейци)) тож покрутив пєдалі робити гешефт пану Б ))) спочатку перекус))
Добрий Ранок! Діти вже у школі! А в нас знову вихідний! По самі...Ви залізете як до мене попадете! А то все ше квіточки))).
В7 доброго ранку !!! Вчора виїзджали напокопати, поперлись на дальні кордони нашої волості, а там х. з маслом _))) На 4 прибори шотири монетос (мені не дісталось) та 20 кіл шмурдяка ... З цікавого в мене випала бімба, підкова та якась вбита зірочка ( хто знає звідкіля вона, підкажіть, та по бімбі теж, бо я її лишив, але можу забрати) ... Отже, ранкова кава та до музичних справ !!!
До праці не пішов з приводу поганої погоди тож трішки образків із Бидгошчи - на початок музей Сухопутних Військ
ану бігом вчити матчасть!!!!! то 45 оф. дуже дурна річ. її не до рук брати тре а обходитиподалі. зірочка кацапська ранього зразку. http://kombat-bvoku.com/publ/voennaja_istorija/pervaja_krasnoarmejskaja_zvezda_kokarda/5-1-0-105
Ще "Дякуючи" оцьому курвиному синові та хранцуза, котрі озброїли йоги армію, наш Львів до 1939 року був польским.
О, то мо вам на відсотки відправлю, чого гарну річ губити ?!? _))) Дякую за зіркове посилання, спробую якось її вирівняти, та теж вам відправити _)))
той кацапський непотріб мені непотрібен. та і невирівняється вона вже, зламається, бо минуло багато часу та ще інапруженість металу. що до снарядів та інших бімб то вони мені не цікаві. хіба що часів першої світової та перших визвольних змагань. ті цікаві своєю архаічністью