це не кольорові це мальовані. отакоєот. а ви кажете вітаю панство. сонце, тепло,понеділок((((. нуто нічого. завтра після 8 ранку буде вже неділя.
Жарко!Думав на базі в нас вихідний сьогодні,то приперся на працю добову,а мене послали,-кажуть їдь дохати,а ми в поле сояшники молотить,-такшо піду вже як ковбаїн приїде з полів,а зараз відпочину після ранкової картоплі,пообідаю,та випю келих холодного пива!
CАЛОм алєйкум шановні! Оце повернувся від тещі з Запоріжжя, возили малого Опришка до бабусі. Додаю маленький фотозвіт
а дощу немає там?,бо я проїздив 30го ранком через Запоріжжя,то аж двірники вмикали,а за містом сухо...може це від Дніпра так мокро було!?
Вернувся з копу, таки на два тони мд глибший і хабар таки є, маленький незначний але приємний. Знайшов тири горішки для пана К. в якості % відправлю, мо вони чарівні. Грибів майже нема, ті що є якісь слабуваті геть.
а х. з, кришечка якась від німецького парфюму, там по ходу кільце срібне знайшов, пувичку, гільз настрілів куча була ппш і к 98, кістка якась.
Друзі, тут один умнік назвав нашу тему тупою https://reibert.info/threads/kotelok-kruglyj-zhelezo-cherdak.923774/
а хазарське ніяк неможе бути ? Знайшов під бугром, йшов по звіриній стежкі. до дороги вниз десь метрів з 60 було, до верха теж так само, лежало вістрям до дороги, кинули зверху? хм. от і гадай, хоть би писульку написали кому відать якщо загублять
Доброго дня! Були в Нивою і ще одним шанувальником природи в лісі,трохи накопали шмурдяку,а я навіть трохи грибів назбирав,не встиг сфоткати як дружина в каструлю відправила. Навіть на вибитих місцях ще шось попадається,навіть трак від панцерника Т4!