вітаю панство. ось я нарешті приплентав додому та перечитую що ви тут понаписували. а якщо запитаєте де я був так я допомогав прторгу бо він будує собі хатинку ще одну. от тільки ще не вирішив хто саме там буде жити чи він сам чи поросяток туди поселе. але то неважлива, головне спочатку добудувати той довгобуд.
а ну вас, з вашими сісяндрами!)))Тільки перейшов по ссилкі та вибрав самі достойні, з за спини заглядує середня дочка 13 років і єхидно просить щоб батько гладільну доску поставив...
Друзям допомагати це святе!!! Ось і я хочу одному допомогти. Чи не зміг би ти попросити Парторга ,щоб той проконсультував Аскота по телефону на кшталт вольєра для його нового пса Путлера? Бо не знає чи з кришою робить, чи просто будку...І де отвір робить, бо пес такий злий, що їсти йому тільки на рогачах дає. Зпранше дякую! Якщо трубку брати не буде, хай звонить настойчивіше, бо Аскот може бути зайнятий, сані робить для Путлера, щоб на роботу їздить.
Доброго ранку,шановні! Терміново пройти курси конспіраціі! Або усіх відправити з кімнати і на двері повішати таблічку - НЕ ТУРБУВАТИ !!!
Це у Вас не буде. Справжня феншуйна будка має бути така: Взято звідси: http://reibert.info/threads/volxovskij-front.30768/page-51
Вітаю ! Ваша правда , трохи з комунікацією того . Але й скажу що не зупиняю військових із такими питаннями , бо знаю відповідь на перед . Ну не можна щось зрорбити нормальне за місяць . Он американці із їхнім досвідом , які йдуть попереду всієї планети по формі і спорядженню і то проводять модернізацію через певний час .
Я знаю, що Ви знаєте відповідь. Але ж вони не знають, так що можна прикинутися дурачком, та і поцікавитися.
Уточнився за нову форму. Кажуть, носиться нормально, і в пранні нічого. Але для літа не годиться, жарко в ній. Зараз - добре.
саме так. ну неможуж я наприклад ЙогоВеликокуркульство залишити без задоволення дивитись на його самоварю. отже хоч плівка, папер та реактиви зараз коштують дуже грубі гроші приходиться робити світлини та відсилати раз на півроку щоб людина мала змогу помилуваись своєю кулекцією. бо я си дуже добра людина. отакоєот
а оце вже ти винен. ти повинен розповідати молоді про таких людей. взяли б зібралися б та пішли на відвідени послухали, подивились як ото в людей все робиться та і малиб після відвідин всякі нові цяцьки які б я поділив по братськи.