але праву кнопу(на ноуті) тиць і вибрати "перевести на ..." але книжку я б подивився хоч і рідко на черняхах буваю
Для початку вимийте їх,ложка чайна лимонки на грам сто води кип'яченої та відстояної,потім трошки шулюхнуть содою,і покажіть що трапилось з металопластики.
Кувадликом нізззззззя,це хороше манєто,а от карасінку погепать та затягти на брухт,то є хороша справа Оце ще хочу провести експерименту,прив'язати карасінового каганця до рейки і подивитись що з нього залишиться після того як по ньому проїде потяг
давайте вже заспіваймо!!!бо шось книга та не показується всим...мо шось я не так клацаю,а виложить не виходить
я,тіки один раз.моя темка десь тут була,то мене не злим-тихим словом послали дл фіолєтів!!! щас найду хоть це
Нізззя,вони хороші ці срібні залишки великої імперії,їх добре вимити і покласти до альбомчику,вони там собі тихенько мирно живуть,і саме головне не гиржавіють та не пересихають не залежать від вуглеводів тож не тре карасіни Саме так харчова,вчіться шукать металопластику,фібули,пряжечки,бляшки і т.д.