Звиняйте, що образив Ваш тонкий смак. Я забув, що Ви музичний критик. А толерантність... Хіба що до євреїв, таких як пан Десембер. На кацапів вона не поширюється.
так а якого біса кацапщину тягнеш сюди? чи за кАлбасою по 2.20 скучив? йди ліпше модера аукційоного розбуди щоб кацапа прибрав геть
Я тягнув сюди пісню про куму, з молодицями. Просто кожен бачить те, що хоче бачити. Я молодиць, а ти кацапів. А в тебе кнопка "поскаржитися" зламалася?
Ой вей,пан% знову в депресії,напевно давно вже карасінових шкарабаньок не надходило,чи може причина в іншому
в нас є багато гарних пісень і про куму і про молодиць, але ти віднайшов саме кацапську. я скаржився і у ЧС відписав щоб тую свинособаку відправили торгувати до кацапів яких він так ся любе та кохає
Вітаю панове ще і вечером Вас!Завжди як перечитую ці сторінки,то регочу,звичайна шо з чогось кумедного,ще збоку і жінка бува піджучує.....вже кричить оно,-піду зараз... давайте пане бандуру,та будемо грать,бо цих же бабів нам без нееееїіі нееее перекричать
Завтра таки на коп, знайду манетку та морозива накуплю. на Ірдинь рвону, там таки на острівець перейти можна, який був ще коли Дніпро текло. одне радує що пса % нема.
Шалом ! Їздив сьогодні покопати , нарешті збулася одна із копарських мрій , знайшов таки динарика ! Тепер вірю шо і в моїх краях є манеТТо із носатими дядьками і тітками . Потім викопав ше два , але відчуття вже були не ті . Черняхівська кераміка дійсно із синім відливом . Помив водою тії манеТТо . Підскажіть чьїх будуть тії денарії ? 1 і 2 манеТТо наче однакові .
ота що верхня на кераміці таки вартує. але копалиб і більше, якби вчасно % платили. .....Тепер вірю шо і в моїх краях є манеТТо із носатими дядьками і тітками .... дякувати непотрібно, я вам зимою ще напонакидаю.