можна, тому що, намтупного року врожаю не дасть ... В7 доброго ранку !!! На дворі похмуро, мокро та прохолодно ... Сьогодні вполювальники поїхали по плавнях качок бити, тож, хай дощ їм (качкам) допомагає _)))) Отже, ранкова кава та до шаббатних справ !!!
Більшовики тільки відродили іх.. перший заградотряд був придуманий боспорським царем Левконом І, у війні з Феодосією. Позаду своіх важких піхотинців, він поставив скіфських лучників..і наказ стріляти в кожного відступаючого...Феодосія впала...
Кулемет кому потрібен? Отож бо й воно. Тілько часи помінялись:клуня,семкі,синагого-от і треба кошерно виглядати. А яка кошерність без кошерного кулемета? Принаймі хоч МГ,а то не візьмуть до отряду,а дадуть Макса і на передок.
Ашотакоє? Боспор і Феодосія - це сакральньій та ісконний Кримнаш, чи не так? Тому й не дивно, що перші заградотрядьі з"явились саме на Московщині.
вітаю панство. нарештіз сяйвом. бо під ранок повідпадали дроти що до хати ведуть, бо мід з люмунієм була скручіна, але простояло років з 30 якщо не більше. топоки аварійка приїхали, поки зробили, добрещо взагалі зробили бо вони паньковані в нас. поки не наїдеш на головного анжинера нашої місцевості то ті ліпездрики і не чухаються інколи
Мабуть ви просто забули сплатити їм відсотки,або перерузили сєть райну.Добре хоч опори не попадали і дріт в брухт не пустили.
та вчора одна прокладка між сідінням та кермом намагалась теє зробити. воно бач вантажівку розвертало на перехресті та у стовпа вдарило бо непобачило. в мене аж сяйво з інетом на мить зникли. але саме смішне що за ним просто їхали поліцаї та зупинили його за це. хоч якась з нихкористь. бо я сидів собі танікого не чипав наверанді,а тут скрип гальмів та бух. от і пішов подивитись що сі стало.там і почув як того довбня старого опитують на яку холеру він мене вирішив без світла залишити.отакоєот. а ви кажете
всім доброго дня, +18, поки сухо і тихо. Перецідив абрикосівку, намішав з медом і поставив далі визрівати, шось аж в голові трохи шумить від дегустації абрикос на відміну від вишні градус не знизив
це якась кацапська а не шабатня. тиб ще хор бабалаєчніків сюди притяг.геть вже поїхав зі своєю толєрастією