переказуйте кошти на мій рахунок, у мене таки є те що вам потрібно. так цицьки шторять а ножичок СС напочекає тут цицьки!!
Це ставка податку на доходи фізичних осіб, а от єдиний соц.внесок 22% - це 704 грн., ( платить підприємство), плюс 1,5%- військовий збір..До виплати- 2576 грн.
Сраки... сраки... Ото десь пана Джокера промількнула світлина - ну майже я зі своєю дружиною після підписання "пакту про взаємний ненапад". Тіко отих ГМО-шних "кубікіфф" в мя ніколи не було. Просто - щирий хунтянин (сало їв - з дитинства!). з вельме великою "рамою", та рука, сцуко, велика! Зрання - було прохолодно. Вдень - жаркувато. Ото така моя локація.
Початок вересня насправді – час найбільш радісний і найбільш трагічний. Він нагадує про нескінченність повітряного потоку, про невичерпні запаси часу, відміряні для нас небесами. Все лише починається, все ще попереду. Але, разом із тим, ти відчуваєш, як мало в цьому потоці тепла, яке воно зникоме й нетривке – ще кілька тижнів, всього лише кілька тижнів і все наповниться дощами, і все розкисне в небесній волозі, і триватиме це, за великим рахунком, аж до наступної весни, і усвідомлювати це вже у вересні особливо гірко й солодко. )( http://uainfo.org/blognews/1504277037-shkola.html
То я писав по пам'яті станом на 2014р коли ше я мав справу із зарплатами . А зараз я до зараплат ніякого відношення. То виходить шо зараз підприємства ще менше платять (22%) до місцевих бюджетів ніж раніше (36,77%) .
С(з)рання - в Стиру, там не змерзнеш, а потім не вспотієш. -- Завтра в замку готується зарізяцтво. Потім можна знайти багато корисних речей.
Цю усю депресію можна два рази перервати))). Один раз продав монЄтку... та поїхав у Туреччину! А другий раз другу монЄтку... та у лютому в Єгипет! Бо занадто довга та депресія!
на пляжу побігали ??? та показуйте вже ту піляну бімбу !!! всі, але при умові, що то канцеррозмір !!! _)))