Русинські Гуцульські військові добровольці - 15-18 хлопці з такими ж 18 річними лейтенантами-командирами.
Я якраз і дубок доношую,але він вже вмене єлі дише,ще от похід в гори на вихідних і все,і беру собі бундес.
Конячі то для святкових днів топити , а на будень день і коров'ячі підуть . Мені бабуся розповідала ( 1928 року народження ) , як вона в дитинстві допомагала батькам ліпити брикети із коров"ячих кізяків . Потім складали ті брикети в стопки щоб повітря між брикетами було і просушували на сонці . Так за літо і набиралося палива на зиму . Треба в бабулі записати рецепт тих брикетів , може знадобиться , або Консерватору продам рецепта за грубі гроші .
Треба розуміти, це вона? Чи ні? Я можу завтра запитати, яка вона у носці. А якщо десь у середу нагадаєте, то можу і тест на загоряння спробувати провести.
Вона , в нас військові теж в такій ходять . На вид краще ніж було , а як тактильні відчуття від нової форми , якось стидаюся у незнайомих людей питати , ще подумають що я ненормальний чи шпійон .
То у Вас потребує покращання комунікація. Підходите, вітаєтеся, запитуєте чи скоро війна закінчиться (чи буде іще мобілізація, коли повернуться раніше мобілізовані, коли Пуйло здохне), і далі спілкуєтеся про що завгодно.