Ану мені теж ціна цікава? Бо у моїх орендарів повен магазин таких... Цікаво знати чи дурять вони мене з ціною?
Тю! Я колись на першому курсі в КІЛП остався в гуртожитку на НР...то мене і ще одного з Вінниччини три п'ятикурсниці згвалтували!
Німці фору загубили а я здибав.https://reibert.info/lots/verxnjaja-chast-fonarja-nemeckogo-brone-transportera.179328/
А в мене все по іншому! Літом того ж року я вже був звільнений від навчання...та відбивав чичьотку у ДЄвічках! Гарні були часи горілка та спирт чомусь продавався у трьох літрових склянках...юпі,фанта з спиртом)))
Друкуйте ціни у лічку! Мо все гуртом заберемо! А шо буде в залишку...роздамо своїм! ААА! Там же у Дніпро-М акції бувають...береш зварку,маска в подарунок!
чавойто триндять, кобура не маузерівська, він туди тупо не влізе, знахідки сфотані на А4, приблизно розмір видно і віддати таку цяцьку?! Везе ідіотам.
Нє, я - нє. Я ще до тих епопей і досьогодні цікавлюсь отим, що ви мені прислали. Іван Опанасович. Та шо я, пацан? Я в армії так на**ся, що противно згадувать. Я вобщє ото ***ться не понімаю – ну шо тут такого? Штрикаєш, штрикаєш, а спроси – на *уя? Я б краще вина б ото випив… )М(