Все залежить від знеболювачого, яке було застосовано. Є такі - що "градус" тільки підсилює (типу "кєтанов", зі слів знайомця, що знає), а є такі, що краще не чіпати, бо сердечко зупинеться (робив зуба, якийсь сучасний "зубний" засіб) лікар спеціально попередив - добу НІ-НІ).
Та що Ви таке мовите - пан запитувач на москаля не схожий.... Та це... уточнили б кути загострення леза небезпечної бритви, чи то що ...
Слідкуйте за паном К., якщо він змінить ганок синагого на загороджувальний загін, значить таки вже організували.
Хіба ви ще чогось боїтесь після кремезних бульгахтірш - якихось там дитячих НГ чи штрафняка? За ужином он говорил о том, что такое козак и что он не должен бояться ничего на свете. )( Особисто я нічого не боюсь відтоді, коли був у малярній бригаді, особовий склад: десь 12-13 незаміжніх малярш і розведена бригадирша. І було мені майже 17 років.
Всім - добра. Окремо - отому жидобандерівцю, що іноді туточки пробігав був. Йду спатки. Лишаюсі у режимі RO.
Добрий вечір, Добрим Людям! В стіні вже три вікна з'являється! Сьогодні був на шкільній лінійці...завтра у школу! Третій раз в перший клас в ту саму школу! Вже і чарку три! перехилив! А мені коли котел піролізний приїде? Мабуть я буду ставити два котли! Один на дрова а другий на газ! Ось скоро роздягну пару хасів...та ще мо свердловину забЄцаю! А там мо і до газу дійдемо!