головне щоб сусаніна небрав)))) я так і не збагнув ані у школі, ані потім нащо було лізти через тії альпи коли поряд вже багато років існували шляхи. вітаю панство. похмуро, прохолодно, понеділок(((
Вітаю панство з рибним днем! Не жарко і не холодно, такою погодою на коп чи на рибалку треба їздити, а не на роботі сидіти. Багато світлин з тих заходів є на офіційній сторінці 72-ї бригади: https://www.facebook.com/72.brigade.best/
Скажіть йому, що нічого так швидко не проганяє похмілля, як незначні фізичні навантаження на свіжому повітрі. Це правда. Спочатку важко, але швидко відпускає, і через годинку-дві...
Пане Суер*Выер якшо можете то дайте будь ласка відповідь . От є в мене знайомий який вчинив злочинні діяння і відправився відбувати покарання ще до 2013 у донецькі краї , зара він відбуває покарання на непідконтрольній території . Суть питання : от він відбуде покарання, може його навіть випустять там із в'язниці, і приїде він до дому, як поведуться наші правоохонні органи - посадять його знову відбувати покарання , чи зарахують йому що він вже відбув не непідконтрольній території ?
У тюрму не заново посадять. Таких направляють у штафбат, вони довідбувають покарання там, тим більше, що були на окупованій території і співробітничали.
Цікаво по якому це такому закону його в дисбат відправлять (ви маєте на увазі штрафбат це дисбат) ? Він жеж скоїв не військове злочинне діяння , а кримінальне , в армії він не служив , присяги не приймав , за шо його в дисбат ? І шо в нас є вже штрафбати , і пан К% в загороджувальному загоні кулеметник ?
Ще ні,бо без свого шварцлозе не беруть. Думаєте,чого він всім ним вуха прожужжав? А своєго я йому не дам,самому потрібен.
Відбув, аткінулся - і все. Знову за те саме не досадять. Тим більше, не зрозуміло, скільки йому в такому випадку слід додавати. А от щоб не загримів по новій - то хай краще побоюється повторняка.
До чого присяга? Вона не має жодного значення. Якщо цікаво, тут на форумі є камрад, який відслужив рік по мобілізації, але присяги теж ніколи не приймав, і нічого страшного. Не в дисбат, а в штрафбат. Це новостворена структура, якраз для таких, хто недосидів. За штабом, дерев"яними кулями.