У нас, на поліссі, темно-сіра, майже чорна. Черепки схожі на посуд що на фото / із інтернету - простонародна кераміка античного Риму/... Успіхів.
Я ось дитину у школу зібрав... То купили лампу лед,шоб уроки робити))) то вона теж кольори міняє! До чого техніка дійшла! Раніше свічка або лампа... ось і все світло! А тепер хто знаЄ в кого ті лампи ше Є?...
беру котэко юта 20 кв, на пятсот метрів не знаю тре щось по мощніше, Юту виготовляють в нас в Городищі там де і грузовики Ісузу. був на виробництві дещевше продать ніяк не схотіли..
Х.з там ще пів городу буряками зашпандьорено, а пів кукурдзою, я на клаптику де картопля була напікав оце..
Та я ті шматочки не фотографував , хоча серед них були гарні екземпляри - верхня частина сосудів чи амфор або яких глечиків .
а як там може бути видно діаметр, малюнок то той самий. Ось кераміка, сіро-голуба(на полі якщо під сонцем то аж як кабіна ЗІЛа) і скіфи оранжева зараз найду що в що переченанювали та сюди скину
В моєму краї цього року переважно соняшник - сої менше . А рапсу взагалі ніц нема , мать тре вже адресу міняти .