Доброго вечіра будьте здорові! За бортом +15 хмарно з проясненнями. Троньки покопав, дві манетто і обидві бракованні. Фото піздніш зроблю , бо вечеряти буду Пане Касіо, кераміка на Вашому фото не черняхів. А от кремняхами вани користувались. По фібулі і кераміці дочекайтесь пана Гріфона.
Три роки тому...купили з Кумом хату! А там по серед двору здоровЄний камінь лежав з написами на турецькій мові...Усі кричали там скарб! То ми пригнали екскаватора! Шурнули на метрів 4...Викопали три лісапеда і три зінгера...ось і весь скарб! Потім пішла вода...тепер там у жидів міква!
Навіщо шукати? В мя є. Виконання типу "стіл", й з інкрустацією мушлями, металеві частини ще з "рідною" фарбою. Мастила закаменіли. Бабця залишила від прабабці. Не зна скіко воно важить, але коли сунув у комору (років з 20 тому) - втомився крепко. (якщо ще не зкомуниздили)
Кому на срібло монет можу на продати,купку ,крони ,марки кінець 189...х і початок 190-5-10 роки ,дуже гроші потрібні.
А,я думаю десь шось подібне бачив....колись пару ложок з виделками викопав,були такі чорні що я в відро з кольоровим металом викинув...а потім роздуплився,все срібне було,пішло на подарунок,після чистки.
По ціні лома не хочу продавати,хоч не хоч а монети,раніше по сотці монети продавав ,але тепер на них ніц покупців немає....
Новое боевое знамя бригады Черных Запорожцев освятили под Авдеевкой. ФОТОрепортаж Сегодня, 30 августа, в Авдеевке, состоялись торжества по случаю освящения нового боевого знамени 72-й отдельной механизированной бригады, которая в День независимости получила почетное наименование - Черные Запорожцы. Об этом информирует Цензор.НЕТ со ссылкой на пресс-центр штаба АТО.
я по скіфам, в основному, гасаю. Черняхи в нас сіро-голуба кераміка(з гончарного круга) і фібула з подібним малюнком з черняхів в мене теж є
Дивіться яка груба кераміка, в нас на чк вона темно сіра, майже чорна. Плюс привозна кирпичного кольору. Це те що я знаходив.
Кераміка мала переважно сіро-чорний колір як земля , були шматки прям чорні і отакі як на фото жовто-сірі .
я нашу черняхів завтра при денному світлі клацну ну і на копі якщо побачу завтра то клацну (вживу так сказать)
Та то я сфотографував самий більший шматок який знайшов . Бо більшість шматків кераміки розміром 2см на 3см і сіро-чорного кольору , і тонші , іноді бежева .