Вітаю ! Їздив сьогодні черняхів копати (фоток не буде , шоб конкуренти там не шастали). Кераміки кіко шо можна чумайданами збирати , а із хабаря тіко спинка фібули , якісь бідні черняхи там жили , або вже вибите "чорнии архіологами" поселення . Ше знайшов там камінця схожого на скребок . То черняхи камінними інструментами теж користувалися , чи то із більш прадавніх часів ?
Напишіть в лічку які параметри,цікавить все ! Дуже терміново потрібно заробити трохи тих злотих,ще один курс дочці платити,а я вже в мінусах ....думав трохи бусом повожу товарів,але щось тема туго йде.
оту папочку висилайте мені , і зразу до вас дзвінок буде і посилка поїде, три а отой стопарик пану К вишліть.
Доброго дня!Свіже копане,прошу до огляду!Пан Нива просить траки опізнати,може з фашийстовського човга,га! Мені разом з шмурдяком з якоїсь стодоли дульна коробка від манліхера попала,думаю чим її почистити,наразі в відрі з водою мильною відмочую.
Там небитих місць Ви навряд чи знайдете. А іще є місця де гарна правильна кераміка, але зовсім ніякого металу, жодного.