Так виставляли,я ще окремо фото завантажував щоб роздивитися .Хай я Олександра в особистих запитаю чищеного фото ;-)
ндувний човен був того разу коли вони по річці сплв встроїли.)))))))))))) але в них то перетворилось у кумедію.
Вітаю панство! Погода сонячна,тепло,мож днем ходити у футболці,вечори вже прохолодні.Бажано якись батнік.Якщо у околицях,а не на гори їде.
Ото готовий до погоди човен надув, Наполучив провода суцко дорогі 1500 гривасів, тай гайда до роботи одного вирізав, осталось трішко купи
та ні,море бачив з далеку,-вже припхався до хати....з Маріуполя...-НУ І ДОРОГИ-ЖАХ!!! Доброго дня панству!Поїздок таких не люблю,бо вимучують добре,два доба не спав,з ранку в Запоріжі дощ був,дома нема-пішов спать...все почитаю Вами написане пізніш!
Сподіваюсь, що оті RS-232 для прикрасити москалями дерева.... але ж короткуВАТІ. Бо іншого застосування тим раритетам на думку не приходить
Ніц не маю проти - затруднив би дві особи. Тіки не кожен надається до цієї роботи. Альпінистичним технікам можна навчити, якщо людина не має ляку висоти, а от думати та комбінувати на дереві, то не кожен потрафить.
Я би зміг.але вже на зиму кногті на ногах пообрубував.Тепер зачекаємо до весни.допоки нові відростуть
я спочату на комусь випробування проведу н тому кого не шкода а потім вже сам і хильну і пихну а потім почитаю
Добрий вечір!Стіна по тихеньку росте! Ще спитайте чи Він мені тютюн на Австрійську флягу поміняє? Бо шось у лічкі повна тиша!