от ви невгамовний, купіть балон фреону, при температурі горіня більш 250 С, реакція і виходить газ фосген
Вітаю панове, +23С, похмуро, сходжу на базар повтикаю та готуватись до зими, пора і дровець прикупить. чи може напалму купить літрів з 40, на зиму вистачить
Доброго ранку всім! + 10 збираюсь на лісний рейд , подихати свіжим повітрям, бо в місті всі мусор палять, димова завіса.
Доброго ранку товариству. На термометрі +8, але соняшно та без вітру. Шикуюся до праці - сьогодні спіткаємося із представником фірми, котра є посередником у наборі працівників з України - подивимось що з цього вийде.
Пеправильна постановка питаньння.Кацерватор и купить несувмэстимые вэсчи.Вкрадить,зажулькуйте,випросить-от правильно.
Якщо відчуваєте, що ще можете літати, то я Вам заздрю. Я для такої праці (лазити по деревах) вже не здалий
Вітаю товариство ,холодно,вітряно,+10.Добре що хоть не дощить,ось і добігае кінця моя відпустка :-(.Почнеться,то кран тече то ванна забита.
Доброго ранку панове, Температура робоча, вітерець потрібен най обдува бо вчора два вирізав, сьогодні ще два хочу, роботи ого-го! Тож до праці
Не все так просто - праведники світу автоматично потрапляють у єврейський рай. Пра́ведники наро́дів сві́ту (івр. חסידי אומות העולם, хасидей умот ха-олам), може в частковому випадку стосуватись Бней Ноах чи Ноахідів, цей термін використовується в юдаїзмі і стосується неєвреїв, які виконують Сім законів нащадків Ноя і таким чином заслуговують на царство небесне. https://uk.wikipedia.org/wiki/Праведники_народів_світу --- Пане Боб, сьогодні, пролітаючи над вашими Чебоксарами, посилатиму вас усіх на коп і далі.
В7 доброго ранку !!! На дворі прохолодно, +17, дощ. Вчора були на пп, риба є і це добре! З трьох пп-шників всі її бачили, але один всеж таки вполював нічого, і добре, що то був не я _))) По рибі цікавого не було, коропці до двох кг, кокунці 0.5 і все. Отже, ранкова кава та до хфілософських та маленько-п'ятничних справ !!!
в нас по місту палити сміття не можна, заводів вистачає з головой .... Яний зять, ЯКИЙ ЗЯЯЯЯ... _))) Пан Дітрих потроху губе своє коронне звання, молодб наступає на п'ятки _))))))))
ну ще і не старий. вітаю пнство. тепло, сонячно, комфортно. я і завжди у неділю. і ще ось таке питання. хто підкаже як там погода у Франеку та околицях. бо жінчина сестра туди їде щоб по горах погуляти але незнає яку одежу ліпше брати.