То сталося в лиху годину, Велика война ся скінчила Hімці швидко так втікали, Же зброю в лісі полишали Лишили з мотором ровери, Нови манліхєр машингери Від мєсєршміту бензобаки, Жовнірськи сапоги і різні лахи Приспів: Ой йой лихо Микола бомбу мав під стрихом Сорок років пролежала Hа сорок перший сі зірвала Гуцули хлопці хозяйнуваті, То правда же добру нема що пропадати І того ж дня притаркали до хати з лісу І мотор біциклє і решта всьо жалізо Микола теж був моцний бавор, Але мав того дня забаву Він їздив до сусіднього села, Там удовичка єдна файна жила Приспів І випало же саме в час кохання Відчув Микола в серці хвилювання Він не сказав вдовиці ані слова, На фіру сів і швидко вйо додому Гриміли синії Карпати, Стреляли поб’єдителя гармати Сумний Микола їхав через ліс, На фірі він фугасну бомбу віз Приспів
То ж Похабич писав на цій сторінці. І я писав... Читайте вище: небезпека флектарну полягає в надмірній непомітності серед лісу.
То є правда ,але (як каже пан Консерватор) є одне "але" - влітку в ньому жарко. Хіба що знайти варіант для тропіків ( існує такий у флектарні ,але трапляється рідко). На літо краще англійського ДПМ/ДДПМ/МТП немає. Вам до речі для чого форма потрібна? Заховатись від усіх в лісі ,в полі ,чи в місті?
таке! тропентарна в нас повно. і кітеля і парки є, ціни щоправда троха вищі ніж за звичайний. а що до того що жаркувато то непомітив цього. влітку тягаб аж бігом. але один великий мінус в тропені та ддпм в тім що якщо копаєш то після дня копу його прати треба бо забруднюється швидко. через світлий колір це більш видно ніж на звичайному камуфляжі ну і через це недуже зручно після копу по місту до хати йти. наче з якоїсь помийки виліз.
Хороший,якісний камуфляж. Брав собі трохи б/у,тягаю вже 1.5року. Тканина щільна іміцна, вітром не продувається,не розлазиться на нитки як дпм і не так сильно промокає. На весну і осінь те що треба.
Мова не за тропентарн (якого дійсно повно), а за флектарн у варіанті тропік. Вигляд як у звичайного флектарну , а тканина тонка і легенька як у англійців. От його на літо - саме воно , але потрапляє до нас він рідко.
тю. то я незрозумів. фігня то. тканина повинна бути щильною щоб неободратись коли через хащи лізеш а тонка тканина невитримає якщо через кущи акації лізеш, в мене звичайний флек розірвався об акацію
Ну акація це верх екстріму До речі - усе це літо лазив по лісах у звичайному ДПМі і він живий . Правда в акацію не лазив.
Ти що по таким деревам лазиш перестань ото балуваться . Доречі в мене на батьківщині таке росте . Ми в дитсадку любили тими голками колоти один одного - тяжке дитинство інтернету тоді ніц .
А взагалі все залежить від власних вподобаннь і усі рекомендаціі умовні. Будь який камок буде видно під час руху , бо око впершу чергу реагує на рух , а потім на кольори.
Садюга.Чи мо в Громова за братерські відсотки відпрацьовуєте?Між іншим.є знайомі плакальщиці.недорого..
Ліс,поле,гірська місцевість,а на рахунок тропентарна то його на ринку досить багато,я вже тиждень деребаню мілітарі сайти то у майже всіх бачив на продажі,ціни на гривень 100 більше від звичайного флектрану.
Особисто мені подобається класика Тобто однотон і зверху анорак у камуфляжі ( на світлині як приклад , а там кому що до вподоби). По місту однотон уваги не привертає .На природі можна вдягти анорак. Не потрібен - зняв і запхав до заплічника. Однотон для себе вибрав австрійський ,але старого зразку - він надійніший.
Мене однотонки не пруть,досить ще є непоганий,за розкраскою нова українська форма,але по якості багато нарікань.