А шоб вам! в нас біля ЛЬВОВА був концерт в кінотеатрі.ще сестричка Віка була.всьо чьотко,та наживо.ви не повірите-люди стояли! сидячих не було!п.с.причому людей було більше,чим білетів в продажі.<каблуки> допомогли.
Я так думаю що Бандерштадт це вся територія яка західніше від р. Збруч . Бо й на Волині теж зустрічав таку назву .
Я маю таку думку що інет мат перегруз,і заким ми жмем-відповісти ,то воно вже відповіло та й грузить 2 раз поспіль
Сьогодні знову ховали хлопчину(останки).1979 Р.Н.Загинув під Іловайськом 29 серпня.Хоча цілий день йшов дощ.народу було багато.Промок.замерз.пришов до хати .помянув.та й в *койку*.Слава Героям.
Коли я родився то слово комсомол і всі ті прокомуністичні організації,досить жостко вигрібали від всіх бажаючих)
Ще ні,тут надибав український костюм жаба,дуже хочу мультіка обіцяють до різдва випустити .чекаю там відгуки дуже класні по тому костюмчику,я вже краще почекаю і куплю якісне.
Поки є 2 варіанти ліс і пустеля. http://patriotshop.com.ua/index.php?route=information/news&news_id=293 http://www.jabacamo.com/
це все робиться не просто так. Щоб ми закалялись та мали кріпке здоровья. а зимою буде природний відбір....
Вітаю ! Юро не купуй ніяких наших "кастюмів" бо немучаїшся в ньому і викинеш собаці в буду ( бо ніхто вже його в тебе не купить ) . Купуй американський чи британський - поносиш , а потім ще й продасиш . Ось те що ти хочеш купити http://prof1group.ua/product/kostyum-polevoy-spfu-462 ціна 1440грн. тканина 65% бавовна 35 % пластмаса , а скоріше там все навпаки . Бо вірити нашим виробникам це себе дурити , тканина всеодно китайська , літом зваришся в тій пластмасі . Обробки репелентом там немає , а в копарьському ділі це дуже потрібна опція , комарі не заважають , кліщі не лізуть . В американському комплекті тканина 65% штутчного вогнетривкого шовку , 25% арамідної тканини ( не горить ) ,10% пластмаси - дуже файно в ній ходити в жарку погоду . Натяг комплект на голе тіло і вперед . Звісно що і в американській формі потієш , але вона й сохне швидко - тільки сіль на спіні і сраці лишається - але на мультику воно й не розбереш чи то сіль чи сам малюнок . Ось дивись американський мультик ціни для прикладу нові штани 750грн , б/у - 550 , кітеля б/у - 380грн . Краще пошукай в розділі продаж http://reibert.info/forums/kitelja-i-brjuki-armii-ssha.335/ американський мультик , або якщо з грошима напряг то візьми американську аку також в тканині 65% штутчного шовку , 25% арамідної тканини ,10% пластмаси і з обробкою репелентом . Американську форму 50% бавовна 50% пластмаса не бери - це вже минуле сторіччя , а ціна майже така сама , а бо й така сама як і на негнорючку (65% штутчного вогнетривкого шовку , 25% арамідної тканини ,10% пластмаси ) . Або вже на самий гірший варіант це британський мультик http://reibert.info/forums/kitelja-i-brjuki-armii-velikobritanii.313/ Ось гарне фото американський і британський мультиками . І на останок ніколи не купуй нашу форму , тимбільш те що шиється всілякими конторами . Он глянь на наших солдат , нашу форму носять тільки ті кому її дала держава , а решта хто її купують за власні кошти - то носять восновному британську бо вона дешевша , або американську . Не роби помилок , я теж спочатку починав із ширпотрепа пошитого нашими фірмочками , потім носив нашу фабричну , потім бундес , потім британську , і дійшов до американської . Американська на даний момент найкраще що є , навіть якщо взяти американські комплекти 60 років минулого століття то вони й досі краще ніж те що шиє наша промисловість , навіть американська парашутна форма 40 років краща за це лайно , а про взуття я навіть говорити не хочу . Наше взуття тільки годне для того щоб взяти ті черевики за халяви і натовкти ними пику тому хто їх пошив . А ось американський Парторг в мультикамі із Болонкою , лякає літуна в абу теж цікавий камуфляж . Собі довго шукав ось таку але розміру ніц , або просили як за рідного батька , та й мінус там є на літо вона не піде бо там штани в два рази товщі ніж кітель , товщі ніж джинси . Була в мене така в дезерті то літом впаритися можна за 5 хвилин . Надіюся що я тебе загітував на нормальну форму , Хоча любий камуфляж перетворюється на тойво І на останок не купуй мілтеків , труспеків , ротко - бо викинеш тільки гроші на вітер , там ціна майже як на контрактну річ . Купуй тільки форму контрактних виробників для армії .
Я завжди купую натуру Б.У. Ціле літо в МТП британському лажу. Притому купляв не нового зразку ріп стоп а ще ХБ. Він як був трохи потяганий при покупці, точно такий і зараз, і це я в ньому сутками з машини на роботі не вилажу. Удобний, легкий . А на коп як на мене бундес-флектана краще немає. Якось в лісі на мене вийшла в кущі парочка, вона вже й намагалася дерево потримати щоб не впало, поки я почав кашляти, бо копать в таких умовах було б не зовсім комфортно. Я стояв в кущах метрів за 20-25, вони мене в упор не бачили. П.С. Що ще є краще, ніж втікаюча пара, яка дереться з голою жопою через дрищі, натягуючи на ходу штани)))
Парочка була засліплена стетевим потягом . На мене вийшла дика коза , і вона мене теж не бачила , відстань 10-15 метрів . Я піднявся на верх балки щоб мобільник краще ловив і дивився на навігатор де я знаходжуся . Склон балки був чистий від опалого листя , а на верху вже листя було . Я стояв в мультику спиною до склону і не бачив козу як вона йшла вгору , а вже почув як вона почала йти по опалому листі Я сфотографував її , постояв поки вона не пішла далі . І вже потім почав рухатися , то коза добре ломанулася через хащі , отже вона мене не бачила , а тільки почула як я пішов .
"Ну і навіщо так жорстоко? Були б гарні обізянки" (с) Міг би сам піти тихенько, та не заважати людям. Для копу флектарн дійсно дуже добрий. Для маскування в лісі теж кращого немає. Для маскування в полі - не годиться, надто темний.
мені консерватор розказував що для лісу навіть занадто...коли він в лісі натрапив на кабана, то кабан його навіть не замітив, але остальні кабани потім почули консерватора по запаху. Спасло його від розлючених тварин тільки те, що він з Аскотом знайомий. Аскот в кабанячому світі це Бог.
Яка іронія долі... Кабани ледь не пустили на сало Консерватора. З іншого боку - Консерватор перший почав.