Е ні ,шановний.До Вас за "сльозою" і усим що до неї годиться . А чим пан Опришок завинив ? Я щось важливе пропустив ?
Та такого нічого.черговий раз пан Опришок повбивав усіх своїм*марлязонським балєтом*.а так все нормально.
Вчора по дорозі на працю... Хочу зауважити,що вулиця,на якої розташоване наше СТО,ма назву "Пєрвий заливной переулок"-це на Пересипі.Отаке от в кожну зливу.
а в Криму штормить....кеченська переправа накрилась женськими прєлєстями...ну нічого, хай міст подождуть, недовго залишилось)))) і чогось мені приємно на душі. Мабуть я таки конкретна падлюка.
Вітаю ! Оце у вас погодка . В нас тільки дме холодний вітер . Дощ випав сьогодні маленький , навіть не намочив землю під деревами .
то все ж скажіть, бандерштат до якоїсь конкретної місцевості відноситься? і де взяти напис бандерштадт на готичному шрифті?
так карасів ,себто бичків запустити і можна мати непоганий зиск. а ще відкрити прокат оті\х дощок що на них по волнах катаються відсерфінг чи як його в біса. та багато чого можна утворити при бажанні отримати гроші. наприклад на надувному матрасі за автівкою катати.
так карасів ,себто бичків запустити і можна мати непоганий зиск. а ще відкрити прокат оті\х дощок що на них по волнах катаються відсерфінг чи як його в біса. та багато чого можна утворити при бажанні отримати гроші. наприклад на надувному матрасі за автівкою катати.
Вам аби гендль.часом не родич Цадика Нахмана?га.Це ви і маківку голите коротко.щоб кучерів не було видко?
Во ку....ва! не я один значок носив!но був в партизанах!<коли наш клас приймили в піоньори,то був Великдень!неділя Божа!я зачекав сніданя.а так до школи було 2 км то спізнив.ой який ячейці був сором!мене ґаньбили їк могли.носив ту бандану тиждень в кишені заким мене прийняли.тепер згадую-гарний був Великдень! Взагалі усіх теренів постійноґо контролю УПА-ЗАХІД,ПІВНІЧ,ЦЕНТР
Угу Ти ще приїдь попробуй покопатись по смітниках в столиці Конкуренти по горбу бистренько нагепають.Все поділене до нас
халепа якась з ноутом. тормазіла постійно перестає працювати, інет тромозе коротше ледь читати встигаю а як писати починаю то дублює повідомлення.