ой я Вас прошу-будьте трохи поху...стом.най їх конраха хватить,но не Вас./до життя тре відноситись,як воно до Вас.ті дебіли клали на всіх,а я на них.хай вони си нерви пердолять-а мені похт.спокійний,як удав/.все одно-правда наша.
вітаю панство.зі Святом вас. нарешті стало трохи прохолодніше, невеличкий дощик вчора вдень та вітерець вночі і нарешті є чим дихати, а не хекати від спеки та недостатку кисню у повітрі.
А я все думав, чим п. К. відсотки сплачує (бо мусить же і він платити - оргнунг). А виявляється киснем
то не через те, то черезспеку. угарячомуповітрі містеться менш кисню ніжв холодному. в усякому разі холодним повітрям ліпше дихається.
Вітаю з Днем Прапора! В нас вже якісь нові джипи з мигалками перекрили площу! Коли вони встигли їх купити! Краще б пенсію підняли до 10000грн!
Це японномать так за кіотський протокол з нами розраховується...Поки у нас війна і заводи стоять не димлять,вони нашою квотою користуються. Нам замість валюти,корита мєнтам і іншим службам та ту суму спихають,і їм добре є робюочі місця і нашим фвайно.Гроші з бюджету списують собі а машинки задармо отримують....потім спробуй їх через суд спитай куди гроші діли.