Вітаю товариство, де ото б глянути погоду в реальному часі з картами вітрів і т.д , десь тут вже викладали,а знайти не можу. https://www.ventusky.com/?p=48.9;26.1;4&l=temperature
хто то зна тих лашадок??? я маленькая лошадка и я везу кокаин.mp4 - YouTube ▶ 5:09 7 жовт. 2012 р. - Автор відео MsLarisa74 Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Click here to visit ... я маленькая .. !
ну чисто тобі- Веселий ярмарок [Перлини українського художнього слова] (Аудіокнига)Аудіокнига.UA6 606 переглядів
брак китайський!мій ото на днях-літав до сусіда.відбився від даху.і шо бумеранг вернувся в город на огірки/в разобраном состояніі.майже МБР/.ну зібрав я його.працює сцука.видно господара любе
не плутайте хрін з пальцем. тут ведмежатниктре, а шніфера троха по іншому працюють, верніш працювали. юо зараз вже нема чоткого поділу та пристойних понять, одна босота навкруги. вітаю панство. нарешті проляпотівдощік, стало набагато легше дхати
ось тут,но там....ОПРИШОК!!!!!! ''Карпатське золото'' - YouTube ▶ 1:32:25 29 січ. 2013 р. - Автор відео Olyunka70 Фільм про УПА: Страчені Світанки (Повна версія! ... Золото партии. ... Шикарный советский жизненный фильм "Однолюбы" / 1982
Юнкерсе Свиридович, та покиньте, ето ж із другого фільма! Вобще, я Вам совєтую – покиньте ту *уйню і посмотрітє новий фільм Хабібуліна. От де екзистенція, **ь мєня в рот і в нос! Чєловєк на огороді найшов сапку і давай сапати. Весна пройшла, он сапає. Лєто пройшло, он сапає. Осінь пройшла, он сапає. Ото *іздєц… )М(
одні фолькштурмівці куди неплюнь))))))))))) а от чого блянки крадуть оце вже питання. боані на почитати ані сркау підтерти вони непридатні.
Так я ж про нашого герра Оберста Ільковича та його пппаучітєльну історію з сейфом. То ж якраз його парафія: Медвежатник — специализируется на взломах сейфов (вариант названия — шнифер). Отличия: медвежатник взламывает сейфы путём нарушения их конструкции при помощи болгарки, фомки и др. инструментов, шнифер — не нарушает конструкцию, используя отмычки, подбор кода на слух и т. п.
ось так Зображення для запиту кобура наган Більше зображень для запита кобура наганПовідомити про зображення .там ничка під 2 обойми .стандарт./я свого часу теж його користував.а розсипані набої-Ви після стрельб перезаряжались?легко,чи?ну от.а під час бою-взагалі атас./.якась така думка.
то в вас вже соврємйоні, спаплюженіпоняття. ось справжнійшніфер.такожвін на відміну від ведмежатників таінших злодіїв якіне носять зброю і якщо його чи то впіймали на гарячом чи тозявився господарь або здаютьсяабо тікають тона відміну від них шніфер може застосувати зброю. Шнифер [šnifer] Высший разряд „домушников“, идущих лишь на крупные кражи, не останавливающихся ни перед совершением сложных взломов, ни перед совершением подкопов, чтобы проникнуть в избранное помещение.