то поший з них красниє рівальюційониє шаравари(с) будеш в себе там ходити та пишатись а історікі світові будуть заздирити та плякати в куточку від розпачу що в нього таких галіхвє нема.
та він ще ніяк неможе обрати в якому камку йому буде красіво. бо головне що? вірно! главноє штоби кастюмчік сідєл(с)
Доброго всім вечора.дозвольте привітати вас з наступаючим ґаврейським новим роком і висловити щирі співчуття з нагоди паршивої погоди!<блін,опять якийсь каламбур вийшов> короче<кучки> зачались і збираються в Умані ,щоб портити нам погоду)))))))))
місто Лева, Леополіс, Лемберг - так називали Львів (місцеві поправте коли щось наплутав),а Степан Бандера взагалі родом з с.Угринів Івано-Франківська обл.
Анекдот в тему : От усі кажуть що в нас водії не виховані ,це неправда ! Вчора перебігаю дорогу ,перед мене зупиняється доргуща автівка , з неї визирає водій і кричить - "Для вас же козлов спеціально підземний перехід побудували !" Так приємно було - на "Ви" ,та ще на прізвище !
Коли в сьомому класі почали приймати до комсомолу , то мене і ще декількох не взяли - сказали "не достойні".А на прикінці восьмого вже вмовляли щоб вступали , бо як же ж так - підете зі школи не комсомольцями- то тоді вже ми відповіли що не вважаємо с ебе достойними
Вітаю ! Повертаючись до сересеру і року чи рокенролу . Ось в Гадюкінів є файна пісня на цю тему . Ну музика то таке , а що в панства із погодою ? В нас вітер дме як скаженний , люди вже навіть пуховики і в"язані шапки понасаджували . Ось ще їх пророча пісня
Вітаю!В нас дощ всю ніч був. Води на дворі по саме не балуйся - знов стік в кінці вулиці засмітився і як завжди несподівано (комунальникам літа не було щоб привести до ладу).
Скрізь дощі пройшли. І добре, дякувати Богу, бо було ні посіяти, ні лопату в землю встромити. Рекомендую заглянути сюди: http://reibert.info/threads/volxovskij-front.30768/page-51 Там ті хлопці знову каталися на коп за Північне коло, сохран знахідок - бомба.
така ж справа, але мене нехтів брати у піонери потів у комсомол а я запитав оту комісію от у мене книжки про війну а чого майже всі командири загибли у 1937 році? у них ступор потім срачкав комсомол прийняли аж у 10 класі
То так! а скільки мамаш з колясками на дорозі і з мобілою і у центрі міста і на дорозі тіпа ля ля вони мріють тачками (у кого дорощя) а ми будемо мірять . не скажу чим