увіковічення образу Степана Бандери як національного символу; а ще Гадюкіни співали "- ми хлопці з Бандерштату, ходимо до церкви, шануємо батьків.."
от ти темний. йди знов до школи щоб тебе просвітили троха. бандерштадт це від слова бандери. далі продовжувати чи сам допетраєш?
та ти ж бачиш що пійонЕр. а пійонЕрам недозволяли слухати рок взагалі та бартів гадюкіний в часності. отакоєот. а ви кажете
Я виріс та прожив все життя за 45 км від Києва. Нам прививали тут зовсім другі цінності. Особливо в радянській школі. тому зрозумійте правилно, зараз у багатьох їде переоцінка цінностей....головне що вона іде, і ми не залишаємося совками.
Тю я теж був піонером 1,5 місяця , бо у вересні 1991року нам сказали галстуки не носити , і повикидали весь камуністичний мотлох за шкільну вбиральню . І нічого слухаю , все наче добре .
до речі, в цьому кліпі промайнула біла газель з написом "медична служба". То 111-27 з 4 колони, з нашої автобази київмедавто транс. То-труповозка.....
У нас є прикмета, що на єврейський новий рік - завжди дощ і холоднеча. - Ребе, а таки почему у нас новьій год осенью? - Тогда елки дешевше, а к декабгю их можно еще и вігодно пегепгодать.
Там завжди було і є якось вільніше ніж в нас . Пам'ятаю початок 90 то там і речі різні можна було купити і апаратуру . Батьки як іздили туди у відпустку то завжди щось купували сусідам (фарцували по троху ) , а в нас тільки кухвайки були у вільному продажі . І думали місцеві по іншому , були трохи вільніші .
а що мені тоді казати якщо я взагалі з маленького містечка та ще і застав і пійонерів і комсомалістів і комуняк при силі. і політичні погліди в мене сформувались ще на прикінці 80тих. а ти кажеш 45 км від київа.
Колись пробували зробити з мене комсомольського функціонера (навіть закінчив був т.з. "школу комсомольського резерву" при обкомі комсомолу) пропонували посаду звільненого секретаря комітету комсомолу лісокомбінату, але треба було ..... вступати в партію. А це не входило в мої плани
це ти про себе? бо я комсомолістом небув та і пійонером був ліповим. бо галстуха носити примушували але коли усіх скопом приймали то я хворів і небув. але я був страшним пійонером. це у сьомому клясі нас усіх зігнали та пошикували на шкільному подвір'і і нам всім видали по значечку та обявили що віднині ми є не пійонера а страшні пійонери. отакоєот. а ти кажеш.
та які там подробиці... на той час всі працівники КГБ повинні були бути в партії....але відповідально заявляю, консерватор писав ту заяву не з власної волі, а так треба було. Для карьєри..
чого це нема?! є! і не один. от тільки куди я їх запхнув непамятаю. а тобі що галстуха пійонерського треба? можу подарувати, будеш на праці носити.