З якого сайту прогноз? Бо він мені не подобається (на суботу жінка обіцяла відпустити трохи в гори) - не люблю ходити в дощ...
І Вам не хворіти , пане Обуч Я завжди знав що Ви гостинна людина Не встиг до теми зайти ,а вже тобі біжать каву готувати. Приємно ,чорт забирай!
Ще й яка! такі кави готую для райбертців! а у особистой зустрічі - мьясо, сало,ковбаса, сльоза,нема тільки ціцёк і хабаря!
У Закопаному дощ зі снігом, у гірних партіях гір сніг, температура вночі -1! У Лодзі +13, вночі +5, дощ буде, а може не буде, а у АСО мені викрили ремонту на 2400 злотих, тобто на 800зелених - ну це вже пісець( щоб не казати курва йогьо ...)
в мене теж саме. майже і не копав. то те то се. але для мене коп це в першу чергу відпочинок а будуть знахідки чи ні то вже справа десята, як будуть то добре а як ні ну то мо іншим разом пощастить щось знайти цікаве.
Згіден, що відпочинок, але ... знахідки допомагають переключити мозок на інші проблеми - треба визначати знахідку, шукати інформацію про неї. Бо мені потрібен відпочинок для мозку...
та і в мене так. але в нас крім гільз мавзера майже нічого незнайдеш. чи мо то я такий фартовий чи місце таке. ну то таке. головне десь у посадці кави на вогню зварити та сальця поїсти.
а в нас добре лило цілу ніч. Під ранок бабки показилися та почали під колеса кидатися. Я таку одну чуть не переїхав в пів сьомої на Потапова. Вона мабуть подумала, що кращий спосіб виклику швидкої-кинутись їй під колеса. а про злого невиспаного водія не подумала. так і пішла додому, обложена вдосвіта трьох етажними матюками.
зовсім не гуманіст. Осто..об мені цей київ, з його підірванними бабками, обнаглівшими пацієнтами, заставляними машинами дворами та постійними пробками. в мене є мрія.... ШВАК поставить на машину)))
ти ще забув додати київських жидів а замість швака постав як на партоягу ніж. будеш як той макс їздити та всіх таранити.