отак. з цією пагубною звичкою треба завязувати. погано що на старому двіжку залишилось моє товариство тверезості та високої моралі а тоб я виніс би вашу кандедатуру на суд товариства та відав би на поруки.
таке. ще пришийте мені обговорення дій модератора.і коли це я лаївся7 чи ото коли за тую чупакабру чи як його в біса оті ковбаски у салі звуться? питав. так то я від цікавості бо сам інколи куховарити полюбляю та щось цікаве зготувати.
це не цікаве, це шкварочки звичайні. але доречи ви мені слушну ідею підкинули. дякую. давно я галушок не готував. тре завтра спробувати.
Опа!!! Знов завів кілдозера! Головне, ворітьми не поплутати... В вас, пане Консерватор, вони якого кольору?
взагалі то були зелені. а як будете пхатись то і пана Алекса прихватіть бо щось давненько його небуло. З.І. якась халепа чи то через тормазілу чи то через інет. ноут постійно глючить.
так ось що ти шукав на виїзді на місцеві мусорці....і в калюжі щось відмивав та кричав-"Не підходьте до мене!" пи си. А пам,ятаеш з передостаннього віїзду з бійця кружку?
Проскочило.що в Артема медовий місяць.Бажаю щоб в нього*вудка*не гнулась.а в його молодиці щоб *лунка*не замерзала.
Та через нестабільність у країні трохи заклопотаний, от і не можу навіть до своєї мамки проскочити, не те що до родичів дружини.
Ничего я по мусоркам не искал.))) Если бы на мусорках такие кружки валялись,то я бы и работу бросил )))) А кружку бойца ??? Стыдно.... Не помню..... дай фото.
ти коли на кацапській мові писать перестанеш? .он землянка, корінний кацап з за уралу, і той як азіров вже розмовляє)))) ось. вона реально більша чим обичні на війну. Щіточка не маленька. шириною сантиметрів 5.
Добре утро! Я так і знав,я як у люлю то зра і сало і шкварки і ще раз сало і ковбаски і півасик а я у вісні все їм да їм та тью тью а ще і ВЯ у мене кострище є на віранді і молоток є на 500 грам такщо буде ото дуло рівним
Эмалевые кружки были разных размеров,ибо выпускало их куча заводов,и единого утвержденного размера не было. А клеймо на кружке какое ? Были даже эрзацы из консервных банок.Припаивали ручку,эмалировали и кружка готова.Проскакивала в продажах у Небора складская такая даже. ПыСы: а на кацапском пишу,так как на телефоне нет раскладки украинской.Это дома с компа без вопросов.
ФБ ФБ та хай молодята відпочинуть я як був молодятом то на місяць на р Інгулець, з палаткою і дружиною втік і одне радувало в ті часи не було ні яких мобілок а результат? є у на нашому сайті камрад,мій син