Припускаю що на війну.Ось тут точно таке клеймо є - http://fotki.yandex.ru/next/users/fotosergs/album/125813/view/383376?page=9
О огого -Всі до Кібера рушаемо зі своїм салом а там чачі повно і бубемомо аов баски з піввасиком їсти
А хай не рслабляеться ми до його з причипом (моїм) півасика, Опришок дассть своеї настойки вітер59 дасть своєї сльози а я сала з цебулєю ото буде дійство
ну якщо на войну то буду продавати за грубі гроші. куплю таки собі маленького але вмісткого гелікоптерчика і буду на ньому на коп літати.
Угу. Копали втрьох, але він спочатку завів на пошук десь не зрозуміти куди, у якісь хащі, а в кінці дня сказав, що якщо не віддати весь знайдений хабар, то дорогу назад не покаже.
Є підозра що клеймо на кружечці безпосередньо зв"язано із заводом емальованого посуду ім.Артема,Ворошиловоград. Луганськ перший раз був переіменований в Ворошиловоград в 1935 році. Так що може навіть виявитись що кружечка до 35го. Луганськ став знову Луганськом в 1958 році. І виходячи з того,що по першій ссилці,що я тобі давав,такі клейма траплялися при розкопках на Невському п"ятачку - кружка НА ВОЙНУ.
таке! все було зрозуміло для тих хто звик по прикметам орієнтуватись а не на невідомо яку техніку полягатись. як будто з того коцмасу відніше куди мені йти треба.
Опришок дає настоянку тілько самовивозом. Нєча тут Нову Пошту напрягати. І ваащє обнагліли - скільки можна вас просить в гори приїхати? Он люди за бабки сюди єздіють, а вони по лічному пріглашенію не желають. Ніколи їм. Пазор!!!!!
та яке там передчуття?! я і так вище написав що воно буде,а чим закінчиться знаєте? то я вам скажу. діфіцитом зранку холодної води.
Вітя,я чесно дуже хотів вирватись,але так вийшло...... Ми ж з тобою в телефонному режимі обговорювали це питання.Вибачай,я виберусь.
Як по чув за сало і кілдозер зупинився, а я не шуткую припхаюсь з 10 кіло сала з мьясом де півасик братиме?га?