Клеймо "Красный Выборжец",внутри надпись Ленинград.А года не увидишь - ибо нет его там. ага Иди фотки делай.Отмазки лепишь.В доме что - света нет ??? Темно ему
Ото бачите,як воно-одружився чоловiк й почав лаятись.Клейм на кухлi не бачить,бо дружина заставила виключити свiтло,бо хоче спати.
Спеціально для "Хоми невіруючого"..... Тобто для Консерватора.Котел круглий алюмінієвий. Ось тобі таке саме клеймо як на кружечці Скажи що це теж післявоєнний Китай
Робив колись фото,а це передивлявся і потрапило воно мені на очі.Копано не мною на жаль,"дружественным" загоном скажемо так. Кружка,через ручку якої проріс корінь.Так із корінням і вирубали.
Є люди які дуже люблять такі штуки. Я теж зустрічав пару разів, але любителів поряд не знаходилося, то вирубували.
я тобі шаблю показати можу тут на форумі пошукати тре' то тая шаблюка на перший погляд звичайна козацька шабля нижніх чинів але коли добре придивишся то видно що то китай. отаке а ти кажеш. так що хвома невіруючий це ти.
Китай,это когда мужчина просыпается утром,на руке у него спит девушка,и он посмотрев на нее,отгрызает себе руку,чтобы уйти не замеченным и не разбудив девушку