Такт як ви пхаєтесь, то можна не боятись. Я вже бачив як у червні всі припхалисьТочно як в анєкдоті - "куме як би я знала що ви такі, то труси би не стягала"
ну то тке. то життє. то він навмисно таке зробив щоб ми всі відчули що він одружився. а хто не привітав той буде мати таке постійно.
Що за день сьогоднi такий?Сайт теж пiдвисає,Ярик матюки пише, а пан Буч якусь бубу зiбрався дегустувати.
за матюча тут карають дуже боляче. оно і пан Кібермайстер тут присутній то він швиденько позашійку надає тим хто матюкатись буде. так що то не матючча. а дядько Буч мабуть мав на увазі що буде слухати бубу касторського як привіт з його бурхливої юності. він сам колись так по степам гуляв.
кого-кого наробив? що то за звір такий чевапчич? ніколи про таке нечув. якщо можна то докладніше що воно таке та з чим його їдять.
Свиня робиться в фарш з цибулею, але не котлетний: без хліба. З нього маленькі ковбаски робляться, такі, сантиметрів з десять. Вони обертаються тоненько нарізаною підчеревиною - і на сковорідку. Якщо на вогні - краще в казан. Куштуються обов’язково під щось міцне) Воно таке з Балкан приїхало)
Итак...... Как и обещал. Сразу развею миф что алюминиевые кружки "на войну" и кружки послевоенные идентичны,за исключением ручки,которая "на войну" должна быть без ребра жесткости.Они отличаются оказывается не только этим,и признаюсь-сам не знал,пока не взял в руки натуру. Кружка "на войну" от послевоенной отличается еще и размерами.Если по высоте они практически одинаковы,то диаметр у них совершенно разный,соответственно из-за этого и по объему они не одинаковые. Кружка "на войну" имеет диаметр - 77мм,высоту - 81мм,и вместимость - 0,3л. И сравнение с послевоенной.
що до чупокабри ясно. але в мене рука не піднімиться так тонко сало різати. а от що до кухля то залишаються дуже багато питань. по перше. де видно що він на войну, тавро нерозбірливе, року непобачив. подруге. щось мені підказує що то все ж таки китай. і по третьє. якщо ти так у кухлях розумієшся то як незабуду то завтра, бо сьогодні вже темно, зроблю світлину двох емальованих кухлів а тимені скажеш чи то война чи ні. отаеоєот.