але зря ви їх аскабанюрчику показали. він вже тепер все кине і кабак чи то трактір свій недобудований і картоплю не сапану та не прибрану і гайне до вас. поразганяє усіх туристів, пожере все сало та бринзу, та іще і потягне до дому пар полонини зі смерекеми при цьому волаючи на всю горялнку що то є сувенір і це йому безвоздмездно тобто задарма подарувати.[/QUOTE] Не пожере, я вже другий тиждень колючкою гори обмотую.І всім пастухам позвонив, як побачуть пана аскота, щоб клали табличку "ніде нічого нема". всі дикі свині втекли в Румунію а решта звірів ховається по бліндажах. що з першої війни лишилисьВсі жителі Карпат обвішались біноклями і дивляться вниз,бо в гори може показатись унічтожітєль САЛА і бринзи, а також страшний любітєлю гцульських патяхвонів і ляпсардаків
Оце Ви дарма,шановний))) Якщо маєте таку наглу потребу у салі то ми Вам його організуєм аби тільки подужали з"їсти
я клаву на ноуті почистив тепер іноді літери В та Г кудись зникають та то проста газвода, та що колись була по копійці за склянок та по 3 копійки з сиропом, але в аскабана куркуля таврічіского сиропу нема бо то дуже коштовно а саму воду він по три доляра за склянок продає. чи ти не знала що він собі вже четвертого апарата з газводою придбав.
то заразу мені на дегустацію п'ятнадцять метрі одним шматком вишли а же потім я скажу чи їстівне воно чи ні.
Та нам САЛА, собствєнно, не жалко - але ж він експропріїровать хоче, бо в нього відітілє є величезна клуняОт якби помінять на патяхвон або бутилочки з під сельтерської 19 століття, то всєгда пожалуйста
я весною приїздив та тільки і отримав що шматочок маленький сала, але не свинячого а якогось драконячого. чи аскотик вже замість свиників драконів на сало вирощує?
я пляшки з під пєпсі та фанти.іще совєтського зразку,з етикетками. треба? ЗІ. аскотику не пропоную.йому не треба
Та не дадуть тобі ці куркуляки САЛА, бо воно у них у 48-ми метрових рулонахБудуть вони тобі отих 15 нещасних метрів одрізать, не дождьошся
Ні!!! На таке фуфло нє вєдьомся, нам або від сельтерської подавай, або на крайняк штофік двохвідерний, можна повний, от
Пане Консерватор, невже ви, мій огромний друг, зажали для мене малесенький, нещасний двохвідерний штофік (повний) і під виглядом кока коли везете продавати його буржуям?Аяяй!!!!
Ваше благородіє Аскот, а ви де?Ховаєте від нас хабарвіддайте в мозолістиє рукі все нажітоє нами з Консерватором нєпосильним трудом, вам єщо із них кушать
так кркулю замало тих самоварів, патяхонів та апаратів газводи от і шукає собі ще в нього ж оце днями трактір відкривається от він і шукає собі щоб усіх страждущіх напоїти та розвеселити. от і крутиться людина, хоче щоб усе було автентично. тільки замість грамофона патяхвони грати будуть.
Ні, скоріше в Аскота за клунеюАле як вам вдалося це сфоткати, в Аскота ж фазенда обтягнута колючим дротом в 15 ярусів і кулеметні вишки по периметру. А на одній з вишок пані Ова сидить з кулеметом Шварцльозе. Ну а Аскот в вілії чайок барствує з самоварі баташова під трофейний німчаковський патяхвон. І потім нам жалїється що в нього нічого нема і він бідний як церковна миша...