Куме, ви ж уже старенький, шо вам шугацця Головне приїдь, хто з такого антікваріята гроші брать буде!? ще й заплатимо за те, що приїдеш. А може й молодицю красіву падарім
, таки як торгувати сємачками коло синагоги то небоїтеся, а як з полонини зійти занедорого то боїтеся. Зїжте грибів, скажете що погансько, пан О з паном А, . вас на рученьках знесе до поїзду , сядете та поїдете, тільки неперепутайте, гриби а не макарони.
йой! будете платити аби додому вже поїхав)) пана К одной молодицей не залучити)) Три - і він збирає чумудан)))
Припхалися з копу. Цікавого нічого, тільки совок та один десюлік 1818р, та й то не в мене -((( на дальній великі пробки, тому були на верховій ... в мене все е, і спальники теж ...
з такими молодицями тілько пана Алекса занйомити альбо Аскабана. то якраз їхня вікова категорія. отакоєот.
нетреба. мало того що розбудиш так ще і шукай потім того хто розбере та перекладе на людську мову що ти там набубонів
там по тексту буде все зрозуміле : негайно сплатить борг у сумі - ....... ну то самі почуєте))))))))))))))
по перше від тебе. по друге ти взагалі нікуди не їдеш то сиди ото мовчки та не заважай поважним людям, тобто мені складати пляна по відвіденам та ревізії Карпат.