Та ото міркую...Чи збудувати міні ставочок? Чи басейна...шо ми гірше Арабів? Чи мо з мішковини пошити маленькі мішки...та червону глину Хасам продавати як цілющу...щоб вони до голови прикладали під кіпу?
вітаю шановні!!! є питання! скажіть а часом нема у когось ( намета на 2-ох) та матрасу тіпа синього Интекс-а) ???? дуже тре в аренду, звісно за непоганий %%. бо якось ота зелена душить купити і те і друге! ліпше комусь за аренду заплачу! тіко пану К про відсотки не кажіть, бо погрюкає мені у двері та витрусе все що є та нема)))
а потім знов від куми тікатимите? так от що я вам скажу на це. я вас більше від вашої куми переховувати небуду. я вже старенький і мені такі нєрьві нетреба. отакоєот. а ви кажете.
а взідки такий зір? невже 200% на кожному оці)??? бо я чув американські вчені пересадили дерев,яні очі так там зір по 200% на кожний!!))
оці торкають добре, я вам не конкурент, я партньор ашо ? ви хочете занедорого покопати в нашій губернії? з вас як сознатільного % невеликий буде.
таких Тьоть багато! тож не тре зарекатись))) бо як впіймає десь отам біля хутіру в кущах, куди ви у моноклю заглядали)) та будете благати )))
А шо такоє куме??? Прейскурант получите опосля, після отримання екскурсійних послуг. Екскурсовод у вас я, в гори заведу по одній ціні, а ціну за повернення обсудимо вже в горах. Культурну програму можемо обсудить тутачки. Танці устроїмо на полонинині, якщо потрібно то на вибір або з мєдвєдями або з дикими свинями. Кнайпи є, можна і пожрать і кави випить. Ось ресторація і готель в купі http://verhovel.com.ua/restaurant
Всім добра. Трішечки совався по Львівщині. Без приладу, задля відпочинку. Суну далі по Волині. З МД, на цей раз. Кому що там обіцяв - пам'ятаю.