Вітаю, +20С, позахмарно, але йде на спеку +37С. Піду на базар по сметанку і сир, мо і мясця куплю, якраз вчора металобрухту здав невострєбованого броню, траки, о ще зацепи зостались від траків Т3, вони ціні чи так? Веселої середи сьогодні ще і свято по церковному.
В7 доброго ранку !!! На дворі трохи схолодніло, може сьогодні поїдемо на коп !! Арбузна мафія в нас зовсім сказилася, на вихідні підняли ціну на 30%, мабуть, без пана К не обішлося _))) Отже, ранкова кава та до маленько п'ятничних та хфілософських справ !!!
Доброго дня. На вихідних у нас кавуни продавали по 2.50 - херсонські, по 2грн. - нікопольські, дині 3-6 грн. за кіло.
https://www.google.com.ua/imgres?im...OyCzMnVAhWmJJoKHZnVAxkQxiAIFygA&iact=c&ictx=1 Накінець тре собі зробить,а то з десяток сотворив в собі якось ніколи,і є зі старої будівлі кілька машин шлаку,будем дачу творить
Товариство підкажіть, хто міг використовувати патрон 9х17 у часи ПСВ чи ДСВ. Клеймо розділене на чотири частини (по типу манліхера) в кожній частині - п'ятикутна зірочка. Щось сам не можу знайти.
ну мабуть браунінг. https://ibis.net.ua/post/korotkaya-i-dlinnaya-devyatki-dzhona-brauningamore-6316/ вітаю панство. хоч і сонячно але не спекотно. тож можна працювати не чекаючи вечора щоб щось робити.
Дякую. Я трохи не ясно висловився - мене цікавило конкретне маркування короткого браунінга. І тут знайшов, що ніби Австрія міжвоєнний період. Тоді у мене скоріш за все мадяри загубили. Потрібно мені для датування шурфу - надіюсь попасти на ПСВ, а поки попадає ДСВ. Будем рити глибше.
ясно. та чого питаю. ми в тім році через Торговицю проїжджали, ще і біля пам'ятнику та мосту зупинились. на розкопки ходили дивитись. хоча там окрім розкопу нічого небуло. мать через спеку усі копачи поховались.
Стирив на фейсбуці; Сценарій є. Однієї серії. Про вайнушку. Ділюсь - безкоштовно. З друзів - грошей не беру Ітак: все глобально: лінія зіткнення, сіра зона, позиції укрів, позиції сєпарів. Куча спєціалістов, влада І валантьори. Валантьор, пост в фейсбуці: - ми прадвінулісь!!! На 17-ть метрів злєва, 43-и сантімєтри по-фронту, 121-н метр справа. Справа - було тяжко - чому, сказать нє магу: інформація сєкрєтная!!! Тільки отримав! Терміново скидайте гроші на картку, бо блять, НОСКІВ У БІЙЦІВ НЕМА - наступлєніє сарвьоцца. Бійці в окопах, що прочитали цей пост: - ніх..я сєбє, ми прадвінулись!!! Коля, ти читав??? Коля: - в мене є шкарпетки, шо за хуйня? Їбаш...ть розриви сєпарських мін. Штаб АТО: - в результаті сапрікаснавєнія, сапрікаснавєнія нє было. Валантьор: "зрада!!!" Сєпари - "сєйчас бухньом и пайдем асвабаждать" Розриви мін.. Бійці в окопах: " коля, в тебе коли відпустка?" Коля: " не знаю, наступать нада, ти пост валантьора читав? " - неа " прикинь- ми кудись наступили!!!" Укри ржуть, і монотонно добивають в лєнти і "рожки" бк. Вибухи 152-го. ОБСЕ: ми нічєго не бачили! 18-00 - рабочій дєнь із фінішід (з ярко вираженим москальським акцентом) Сєпари : - путіну уррра! (((Я вагався, але вирішив дописать, не втримамся )))) : Л@шко, в тєльняшці І блакитному бєрєті дєрзким голосом : - за ВєДєВє!!!!!!! Штаб АТО, бійці з окопу, сєпари, ОБСЕ, валантьори - в один голос: - ПІДАРАС!!! Л@шко, роблячи вигляд, що обурився: - скотыняки! (ігриво моргає оком) (Ржууу)) вибачте ))) (Двадцятихвилинний обстріл) Валантьори: - ЗРАДА!!! фейсбук активно лайкає і дає поради як війну закінчити. Бійці в окопах: - череп, давай їбанемо Череп: - давай! Вибухи. Валантьор у ФБ: - в рєзультатє баівих действій, ми прадвінулісь.... Бійці читаючи: - шо апять? Сонний голос із бліндажа: - куди ми хлопці продвинулись? Всі: - та я єбу!!! сонний голос із бліндажа: - напишіть йому в комментах, щоб ішов нахуй. Пресс-центр АТО : все заїбісь!! Година тиші. Валантьори ( заговорщєцкі) - пост в фб: - ми - настаящіє валантьори, всє астальные - гавно! Фб мовчить, бо пізно, лайки ніхто не ставить. Сєпари: -ідьом на кієв!!! Рідко падають міни, де-не-де стрєлкотня..
Вітаю панство з середою! Дякую, сміявся. Ляшко, щоправда, останній час десь пропав, не видно його на Сході, а всі інші дуже натуралістичні.