Золоті слова,в даний час дехто хоче переписать історію,в подальшому вона стане ворогом для переписувальщиків,та їх послідовників
не секрет що жителі з зах.районів могли викупляти з полону своїх рідних,але не всіх.В мене ще є лист де ми колись зверталися до Германії,хотіли отримати компенсацію,але ніц не вийшло,військово полоненим не давали,тепер дали ,але вже немає вживих діда і батька.
то не культурна програма, то їжа яка сама до тебе приходе і залишається тілько злупити шкіру та підсмажити на вогнищі
Мій побратим загинув в 14 році.Я за свій кошт виготовив і встановив меморіальну дошку на будинку.Така воля батьків його.
Так,жителів зах.районів брали тільки до стройбату,так їх батальон і повязали,300 чоловік марширували з лопатами ,в полон взяли одним мотоциклом з кулеметом.
То вже пізніше,а відразу в 39 коли совєти прийшли,то тільки в хоз.зводи чи строїти... Дугий дід повоював, в артилерії,мав кілька медалей,рано помер від ран...
а крім АТО? а навіть тим хто захищав Україну: "полеглим в АТО" а чому так ефемерно, може поконкретніше треба а не як при комуністах - будівникам світлого майбутнього. КОЖНОМУ!!! Вулиці перейменовувати не в честь того хто колись написав трактат про Україну а хто загинув за теперішнє, щоб знали всіх і кожного в лице!!! Школи завішати фотографіями!!! Видавати книги з фото на всю сторінку та біографіями!!!
в нас вулицю назвали на честь загинувшого на східному фронті хлопчіка, у Знамянці теж. так що робиться. ще раз кажу що робиться але тихенько, без зайвого пафосу.
Я свою хату після сірого пройшов СТ-16 і пофарбував у жовтий колір! Бо якщо гладкий...то проти Сонця... буде видно усі рухи шпателя...
це про те що з нього мороженку зробили? та мабуть як і завши москалі брешуть. додають хєраізму звичайному сцикуну-атступлєнцу. бо кацапські вояки лише проти беззброїних хоробрі були коли харчі відбирали та голодом морили