але то мокшанські памятнички поставлені мокшанцями для мокшанців і це черговий окупанський знак так само як і члєнін, жюкав, та інші камуняцькі та кацапські окупанти
ставимо. небагато але є. ось в нас на день незалежності хреста загиблим воякам відкриють. вже втановили його але чогось тягнуть до 24. мать наслідки совєтської окупації, тре до чогось приурочити. у тім році в гумані памятник Гонті та Залізняку поставили. так що ставлять але не роблять з того великого розголосу
Доброго вечора всім Вибачте що довго не заходив. Перейду зразу до справи.Колись краєм вуха чув що були бажаючі до пана Опришка. Так от Група вирушає 9 вересня на потязі 143К,час відправлення із станції Київ-Пасс. 20:19 10го ми там,назад 14го потягом 144Л в 17:01. Хто ще бажає - приєднуйтесь. Я наприклад в садибі Соняшник вже забронював 2 місця
Те що в дитинстві тебе какою перекормили то вже всім відомий факт! Ти краще похвалися як ми прої..ли ту гранату з агітками... Поїхали шукати ту гранату,знайшли аж 3 але не такі... Потім набрели на якогось розтрощенного кулеметника,хтось якщо шарить в тиих смертниках то скажіть...може то тиловик який з пяну згубив свій жетон. Ще була купка гудзиків майже в одному місці... Ну німці як німці,зложили піч з цегли і щось там розігрівали в квадро подібних консервах. Треба буде ще ту гранату в зимку пошукати,якщо її не підібрав кмітливий грибник,так нам і треба...недоумкам!
і скілько те усе коштує? екскурсовод там чи свого брати. як з харчами? і яка культурна програма? чи є там клюб щоб підти у вечорі на танці чи подивитись кіно? чи є кнайпи щоб поїсти та випити кави?
З вечіром будьте здорові! Гарне літо нарешті настало. Тихо тепло гарно, цвіркуни виспівують. В нас на днях отаке було. https://journalist.today/v-kirovogr...eny-pogibshie-v-1941-godu-pogranichniki-foto/
Харчі свої,житло шукаєш сам,підем в гори - зв"язку нема.Культурна програма в горах - кабани,ведмеді Але з ними краще не зустрічатись Спустимося з гори - знайдеш де кави попити
тобто ніякого звязку? а інет хоч є? і як то без кави? та ще і житло шукати самому. а де ж зручності, де культурна програма, де танці та кіно. гаявасуважнопитаю
Пам"ятаете я вам розсказував за сусіда який прикупив собі мд Клон, він ще питавсь по городу ходити не міг їого настроіти. Я тоді пана Бека питав як та залізяка настроюється? Так от сьогодні ходив по їого ямках)))) Результат жменька монеток.Гукнув знайомий, каже покопай бо ячмінь скосили, ну вечіром вибіг на годинку. Заходю на стерню бачу копок другий третій. Зрозумів)) пішов між ямками, монетка, далі ще одна. Тоді случайно махнув над ямкою папередніка (до речі гарно загорнутою) з боку кусочек бляшанки лежить, а у ямці скаженний монетний сігнал. Копнув двуха лізкіна випала)). Ну якось так покопав. Жду коли передіскує))
Це щоб жидів потролити? Я уточнився, мені сказали, що я буду вільний не раніше аніж 14-го. Дякую, що відписався. Судячи з того, що загиблі виявилися прикордонниками (хоч і не встановлені, як я зрозумів із допису), копав тих солдатів Фартушній. Починається соло "З"їзд із теми".
Річ у тому що майже всі рішткі знайденних бійців передавали раніш їому. А там де меморіал зробили бились дійсно прикордонники.То вийзд з Торговиці у сторону Умані.
Мене цікавить якою шпаклівкою пошпаклювати щоб було ідеально гладко як в стіни в середині будинку.ННіяких шубок і короїдів,це все пережиток ,так в європі ніхт не робить...фу...у!В Чехах на фабриці мішіють гарні суміші ,виглядає як шкляне....але нажаль мені не по кишені... Той затертий все таки Йося франц..чи хтось інший...бо я погано бачу..
:-( Моя відпустка вже закінчиться ...А на додатковий термін не відпустять,ну нічого,значить ще не прийшов час.Привіт пану Опришку
Коли ти телефонував, я був заклопотаний, а потім мені весь мозок винесли, і я забув передзвонити. Так, там є місця, де воювали саме прикордонники. Таке і під Києвом є, ділянки фронту, де оборону тримала не армія, а прикордонники, чи війська НКВД. Особисто ні. Разом з тим, поважні пошуковці неодноразово писали за те, що він любить, щоб відшукані ним солдати були обов"язково прикордонниками. При цьому, є якісь тому докази чи немає - неважливо. За що купив. А із свого досвіду скажу, що не буває так, щоб комусь одному в ході пошуку траплялися винятково прикордонники. Особливо в місцях оточення, де змішалися докупи всі.
Прикордонникі які відступили аж до кіровоградської обл.,щось не те.Майже всі загинули в перші дні війни на зах.кордоні,вони майже не відступали,в полон їх потім не брали....можливо енкеведісти,ті теж в такій формі ходили.