то від пралки потрібно совдеповської в мене є тіко від авт. там теж 150 ватт, але обертів за 1000, щоточний.
Добрий Ранок! На вулиці холодно! Хто вкрав Сонце? Хочеться на море))). Піду мо монєтос позбираю...після зливи))).
Пане Дітриху а в на шпаклівку фасади фарбуєте чи як усі всякими короїдами -шубками готовими,бо я свою хочу щоб була гладеька ,пошкаклювати і фарбувати.
а ви його хасидам не погрожували віддати, чи мо гайдамаками лякали? вітаю панство. погода гарна. давно такої небуло.легенькі хмарки,лагідний вітерець не нема тієї кувлячої спеки. можна не те що житита дихати але і робити. отакоєот
ну то як там будете то занесіть великий шмат САЛО йогомосці Суєру та такий самий шмат йогомосці Виєру. скажете що то від мене. дивіться тілько щоб шматки були великі та однакові щоб вони між собом не сварились та вас не побили. САЛО потім вам реббе Похабич компенсує. ну або грошима
і ре вмовляйте. не буду я таке собі робити. бо торха поколоти дрова раз у день то є дуже гарне фізичне навантаження серед зими коли усі ведуть малорухомий образ життя. отакоєот. а ви кажете
Вітаю ! На вулиці похмуро , втряно і прохолодно , ранком було +17 . Енгельс Гасанович. Хароший малшик, маладой. Тинь хочешь? Тинь силаткий, викусний. Кушай! (Ен гельс Гасанович дістає з-під краваті диню…)
Доречі у когось під боком знайшли скіфське поселення , і архіолохі його вже мародерять . От чогось у простих копарів у звітах на віоліті є і злото і прикраси із оловянистої бронзи , а у архіолохів тіко кераміка і шматки амфор . https://gre4ka.info/statti/38102-na...-dorohy-znaishly-artefakty-skifskoi-doby-foto
про те що там було скифське посалення і його просто згорнули відомо усім крім архіолухів. бо архіолухам воно нетреба.
Він виявився одноразовий! Його хлопці якраз від хасів забрали...там виявляється біржа праці зранку працює! А Мовою він став розмовляти...бо за ним наглядав Гупало Михайло... тепер усе зрозуміло)))
не очікується у Вас дощу. Малий з Маріка дзвонив, я дав йому шум дощу послухати, обзиватися почав))) https://www.wunderground.com/q/zmw:00000.21.33902
Доброго дня будьте здорові! В нас нарешті сталося диво! Прихолодало, за бортом +20 вітерець з півночі. І нафіга та Норвегія, як в нас гарно та добре. Піду я ячмінь до закромів вкидати.
В7 доброго дня !!! Якось після мора нема бажання працювати, але треба, бо грошикі так просто ніхто не дає, як пану К _)))) Отже, денна кава та до котячих справ !!!
Охранник свинофермы получил тюремный срок за монету в 5 копеек 1933 года выпуска, которые он отыскал при помощи металлоискателя и почти продал нумизмату из Ростова. В Полтавской области сторож свинофермы получил 3 года тюрьмы за то, что нашел и хотел продать пять копеек СССР 1933 года выпуска. Служба безопасности Украины помешала сделке. Следователи сумели сделать из неудачливого сторожа настоящего контрабандиста и нарушителя безопасности всей страны. Покупатель был найден в Ростове-на-Дону через сайт бесплатных объявлений OLX (аналог Avito в России), сошлись на цене 2000 гривен (около 8 тыс. рублей по нынешнему курсу). Для Украины, и тем более для периферии наподобие Полтавской области, это неплохие деньги и существенная прибавка к зарплате. Но оказалось, для Украины советский пятачок, найденный на свиноферме, имеет культурную и историческую ценность, а попытка продать ее, к тому же россиянину, была расценена как угроза безопасности страны. Сторожу было предъявлено обвинение, а суд приговорил его к 3 годам лишения свободы с испытательным сроком 1 год.